Вхід | Реєстрація

Хто зверху? Або чоловіча та жіноча логіка

Хто зверху? Або чоловіча та жіноча логіка

Під такою назвою у Царичанській неповній школі (філії) відбувся інтелектуально-розважальний конкурс. Учасниками змагань були хлопці й дівчата 5–9 класів.

Ініціаторами проведення гри стали старшокласники, а організацією займалася педагог-організатор школи Світлана Ковтун.

Скільки існує людство, стільки і шукає відповідь на запитання: хто розумніший: жінки чи чоловіки; кому відведена роль головного; хто перший; хто зверху? У грі взяли участь 5 дівчат і 5 хлопців. Команди називалися відповідно «Чоловіки» і «Жінки». Зі слів Світлани Ковтун, інтелектуально-розважальний конкурс був проведений за зразком телевізійної гри «Хто зверху?», яку на 9‑му каналі веде усім відомий Сергій Притула.

Команду хлопців очолив Олександр Прус, дівчат — Валерія Векленко. Гра була напруженою, емоційною, непередбачуваною. Ніхто з учасників не хотів здавати позиції. Уболівальники були розділені на дві частини: хлопці і дівчата. Кожна сторона активно скандувала: «Дівчата!» та «Мужики!»

Конкурсно-розважальна програма складалася з 6 раундів: «Обери фото», «Статистика», «Збери літери», «Чоловік — Жінка», «Хто я?», «Покажи назву» та фінал. Оцінювало конкурсантів поважне журі у складі директора школи Наталії Іваніни, завуча Тетяни Малиги та вчителя фізичного виховання Оксани Свистак. Конкурси виявляли у гравців слабкі і сильні сторони. Команди змагалися у знанні географії, математики, поезії, логіки, історії, літератури, пісень тощо. Від гравців вимагалися спритність, кмітливість, розсудливість, обізнаність, ерудованість, творчість, оригінальність. Дуже підтримували «Жінок» і «Чоловіків» глядачі. Це спонукало гравців діяти злагоджено і швидко. Перемогу отримали хлопці. Дівчата лише на один бал відстали у загальному рахунку 35:34. Та від того конкурс не втратив своєї привабливості.

Фінал у програмі був нелегкий. Не так і легко було направити легенькі паперові літачки у ціль, попасти в обруч. Кожна команда мала направити якнайбільшу кількість літачків в обруч. Спритнішими виявилися хлопці.

Незалежно від перемоги, кожній команді дісталися цукерки. Як відомо, у перемоги завжди солодкий присмак.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації