Вхід | Реєстрація

У «Лелеченьці» відзначили 10‑річчя картинної галереї

У «Лелеченьці» відзначили 10‑річчя картинної галереї

19‑го жовтня у новосанжарському дитячому садку «Лелеченька» організували свято з нагоди 10‑ої річниці створення у закладі картинної галереї.

Десять років тому з ініціативи завідуючої Світлани Левицької у дошкільному навчальному закладі № 2 «Лелеченька» відкрили картинну галерею. Тоді свої роботи до неї передали новосанжарські художники Станіслав Вагнер, Михайло Шуліпа, Лілія Перерва та інші. З часом галерея розширювалася і поповнювалася новими роботами. І зараз вміщує понад сто картин майстрів пензля.

19‑го жовтня у «Лелеченьці» зібрали гостей для відзначення 10‑річчя картинної галереї. Вихованці закладу під керівництвом вихователів організували з цього приводу святковий концерт. Гості прийшли на свято з подарунками. Селищний голова Інна Коба подарувала садочку ікону Божої Матері «Нев’янучий цвіт».


Автор: Прес-служба Новосанжарської селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. antibloger / 28 жовтня 2017, 09:58
Река + Паршевлюк = Коба, а дон з ними погулять вийшов... Нікого з гостей не замітив Паршевлюк - ні районного керівництва, яке після виборів майже не матиме влади, але які були присутні на святі. Зате "Селищний голова Інна Коба подарувала садочку..." Революціонер-майданівець в житті - служу тому хто платить, і байдуже що цих людей поливав брудом і проти таких "стояв на майдані" - шкурні інтереси пруть наверх!
2. Vlada82 / 30 жовтня 2017, 16:56
Во дают! Какая пресс-служба в поссовете? Кажись Инна давно ее ликвидировала "за неимением денежных средств". Даже отменила конкурс на вакантную должность пресс-секретаря. Значить, за этим «Пресс-служба» вполне может скрываться определенное лицо. Допускаю, что именуемое "Владимир Паршевлюк". Не бесплатно, конечно, работающее на имидж вновь избранного головы. Надо же, не успели закончиться выборы, а уже коррупцией попахивает. Наверное, прав был Федоренко...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації