Вхід | Реєстрація

Попередні результати виборів до ОТГ Полтавщини

Попередні результати виборів до ОТГ Полтавщини

На виборах до 4 об’єднаних територіальних громад лідирують представники ВО «Батьківщина», є перемоги представників СДП, РПЛ та «БПП «Солідарності»

29 жовтня відбулися вибори до 12 новостворених ОТГ Полтавщини. ВО «Батьківщина» повідомила про перемогу своїх кандидатів на посаду голів чотирьох ОТГ. Так, у Драбинівській ОТГ (Новосанжарський район) попередньо лідирує кандидат Зоя Короленко, а на виборах до ради цієї ОТГ перемогу здобувають 22 депутати від «Батьківщини» з 22 можливих.

На виборах голови Руденківської ОТГ (Новосанжарський район), за попередніми підрахунками, перемагає «батьківщинівець» Сергій Головко.

За підтримки партії на Полтавщині Микола Скрильник перемагає на виборах голови Бутенківської ОТГ (Кобеляцький район).

На виборах голови Михайлівської сільської об’єднаної громади (Машівський район) попередньо перемагає представник «Батьківщини» Микола Коляндра.

На виборах голови Сенчанської сільської об’єднаної громади (Лохвицький район), за попередніми даними, лідирує «батьківщинівець» Віктор Лисий.

В обласній організації «СДП» повідомили, що Віктор Лисий виграв 12 голосів у їхнього кандидата — Сергія Сьомака. Водночас, СДП виборола перше партійне місце на виборах в Лохвицьку міську ОТГ — 19,73% (за протоколами з дільниць) та матиме свого голову — діючого керівника міста Віктора Радька, який отримав майже 80% підтримки.

У Ланнівській ОТГ (Карлівський район) із результатом 79,5% перемогу здобув кандидат від БПП Костянтин Удовиченко, тоді як найближчий його опонент — самовисуванець Костянтин Ткаченко — набрав лише 14,5%. Депутатами Ланнівської ОТГ стали 7 представників партії «БПП «Солідарність»: Юлія Корнієнко, Олена Олексюк, Марина Радченко, Наталія Латишева, Леонід Шумов, Наталія Ковальова та Іван Миколайчик. Про це повідомили у прес-службі партії.

На виборах до Гребінківської міської ОТГ перемогу здобув представник «РПЛ» Віталій Колісніченко — із результатом 81%. Відмітимо, що місцеві мешканці переобрали Віталія Колісніченка. Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер партії Олег Ляшко. Він відмітив що, у Гребінківській ОТГ у депутатському корпусі із 26 — 16 радикалів (48%).

 

Відомі інші результати по Новосанжарському району. На виборах голови Малоперещепинської сільської ОТГ переміг самовисуванець Анатолій Троян — 33,4%. На цей час він є Старосанжарським селищним головою.

Нехворощанську сільську ОТГ очолить представник «БПП «Солідарність» Юрій Мовчан — 53,7%, він є Шедіївським сільським головою.

Самовисуванка Інна Коба очолить Новосанжарську селищну ОТГ, із результатом 44,4%. Вона є діючою сільським головою Нових Санжар.

Серед 26 депутатів Новосанжарської ОТГ — 12 від «Батьківщини», 12 — самовисуванців, 2 — від «Свободи» по одному від «БПП» та «УКРОПу».

 

UPD 12:25. Новогалещинську ОТГ (Козельщинський район) очолить представник Аграрної партії Світлана Самсонова, діюча голова Новогалещинської селищної ради.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2017, 12:51 | Полтавщина | Політика


1. Maks75 / 31 жовтня 2017, 11:35
Цитата: "Так, у Драбинівській ОТГ (Новосанжарський район) попередньо лідирує кандидат Зоя Короленко, а на виборах до ради цієї ОТГ перемогу здобувають 22 депутати від «Батьківщини» з 22 можливих."
Люди добрые, это же полный ПИПЕЦ! Что значит "попередньо лідирує", когда она была единственным кандидатом?! Автор издевается, что ли? А как вам "22 депутати з 22 можливих"? Где там Селена, пусть логически обоснует такое явление, как полный одобрямс! Прям как в Совке - "и наступила в Драбиновке желанная однопартийность". Ура! пусть процветает демократия! Да здравствует свободное волеизьявление крестьян, гордо несущих звание собственников земли! Какраз к месту подобные лозунги в преддверии столетися Великой Жовтневой революции. Ловите кайф, борцы за майдановские идеи!
2. Vlada82 / 31 жовтня 2017, 11:47
Як гидко все це бачити, чути й читати! Важко сприймати розумом. До чого принижений наш народ, який дозволяє над собою таку наругу! Нувориші й далі продовжуть відкрито насміхатися над нами, всюди тепер запевняючи: на Полтавщині ВО «Батьківщина» є лідером виборів! Тьху та й годі! Вона є лідером інтриг, підкупу, залякування та іншого цинізму.
3. Седой / 31 жовтня 2017, 12:21
В России есть аббревиатура ОПГ - организованная преступная группировка. А ОТГ - объединенная террористическая? Если "Вона є лідером інтриг, підкупу, залякування та іншого цинізму" Розовую Селену в студию! Опровергай! Чур меня, только не про мои трусы и Влады рот :)))
4. Адекватник / 31 жовтня 2017, 12:23
1.Maks75
«Что значит "попередньо лідирує", когда она была единственным кандидатом?! Автор издевается, что ли? А как вам "22 депутати з 22 можливих"? Где там Селена, пусть логически обоснует»

Отож. Логіка - цариця наук. Посилання на royallib.com
5. Selena2017 / 31 жовтня 2017, 14:36
[[ЦИТАТА|1|Maks75|. Maks75 / сьогодні, 11:35]

1. Максе, я вам тут "мальчик для битья"?
2. До автора статті я коректором не наймалася та й вам не помічник.
3. Судячи із зневажливого тону коментаря, ви чужинець. Не сприймаєте ідеї Майдану - ваша справа особиста. Тільки не деріться перед очі тих, хто про це іншої думки. Це вас не прикрашає.
4. "полний одобрямс" - справа виключно драбинівців і нікого більше. Не просили за лідера Макса, то нічого й злословити.
5. Тут хочби санжарські дивА як-небудь осмислити , а селяни собі раду дадуть самі.
6. Maks75 / 31 жовтня 2017, 15:24
5.Selena2017
«5. Selena2017 / сьогодні, 14:36»

1. Вибачте, Селено, я зовсім не хотіла вас "бити", просто десь у коментарях читала, що ви захищаєте Лебедина і не визнаєте методи його «агітації» беспредєлом. Не сприймайте будь ласка опонентів за тих, хто відразу бажає вас "бити".
2. Про коректорів я, здається, не згадувала. Можливо, не повністю навела цитату "на виборах до ради цієї ОТГ перемогу здобувають 22 депутати від «Батьківщини» з 22 можливих". Тобто я мала на увазі цілковиту однопартійність у «столиці» Лебединового царства. Невже ви думаєте, що в Драбинівці немає протилежних думок? Звідки там така одностайність? Думаю, вам пояснювати не треба, ви розумна жінка.
3. Так, для драбинян я чужинка, бо живу в Санжарах. Враховуючи, що для них даже Нехвороща в чужинцях, хоча орендують нехворощанські землі (читайте звернення нехворощан до Лебедина).
4. Не погоджуюся з вами , бо треба враховувати, якими методами досягається той одобрямс. Це по вашому демократія чи тоталітаризм? Якшо за інакомисліє там звільняють за 5 хвилин? Звичайно, можна не зважати на окремо взяте село, але така тенденція майже в усій Україні! Хіба це співпадає з ідеями Майдану? Ми ж Януковича звинувачували у тім числі й за повний одобрямс, за зосередження влади в руках однієї партії, а тепер байдуже спостерігаємо, як перелицьовані батьківщинівці діють методами ригіоналів. То шо змінилося після Майдану в політиці? Якшо іти за вашими порадами, то кожен повинен заховатися в свою ракушку і жити за правилом "моя хата скраю". Ще жахливіше, шо всі інакомислячі для вас - чужинці. Така ідеологія до добра не приводить.
5. Селяни дійсно дадуть собі раду, якщо перестануть боятися. Як і ми з вами, бо в Санжарах нам дійсно треба осмислити все, шо відбулося в останні дні.
7. Vlada82 / 31 жовтня 2017, 16:45
5.Selena2017
«ви чужинець»

Selenaо, чужинці живуть значно ближче від нас, ніж здається. Якшо людина з самого початку не сприймала Майдан - це пів біди. А ось якщо людина спочатку виголошувала палкі промови на майданах, а потім продалася регіоналам і приголубила їх біля себе, то це даже гірше чужинця. Це ординці. Здогадуєтесь, про кого я?
8. Selena2017 / 31 жовтня 2017, 16:58
6.Maks75
«6. Maks75 / сьогодні, 15:24»


Вибачення приймаю з вдячністю за спокійне роз"яснення вашої позиції.
Я вашу цитату сприйняла як неправильно побудоване речення, там дійсно треба підправити.
У мене немає ніякісінького шкурницького інтересу, щоб захищати Лебедина.
Моє прохання навести неспростовні докази його сваволі Влада проігнорувала, ви теж на них не багата, крім звільнення за 5 хвилин. Треба знати напевно причини звільнення: це інакомисліє чи звичайне ледарство або пиятика? Часи кардинально відмінні від радянщини. Сьогодні роботодавець, який організовує велике виробництво, до того ж успішно, вирішує на свій розсуд і не вмовляє нікого.
Від своїх висновків з приводу статті за підписом «Ми» не збираюся відмовлятися. Вони виходять з мого поняття "Люби, Боже, правду". Сваріть мене всІ скільки завгодно за них.

Категорично не погоджуюсь не лише з вами, а й іншими з тим, що в наших сьогоднішніх бідах винен Майдан. Не беру до уваги тих на ньому, хто припхався туди з користі, звичайно, їх скрізь вистачає. Але чим завинив перед нами Нігоян чи ті,хто поклали своє життя, руйнуючи відверто знахабнілу бандитську владу ? ВСІ МИ ВИННІ!

Чого далеко ходити, результати виборів санжарських яскраве підтвердження моїм словам. Вибір був свідомий. Дай Боже, видихати його несвідомим. Якщо ми обидві живемо в селищі, то деталізувати мені для вас не треба. І Драбинівка якось без нас успішно впорається.
Я рада, що ви виявилася не чужинкою, бо тут їх уже немало і ніякого спілкування з ними неможливо налагодити. От написала Седому як людині, а він все одно злоститься. Це під цим впливом, даруйте.
Не пригадую, де і коли я радила ховатися за принципом "моя хата скраю". Це не мій принцип.
9. Selena2017 / 31 жовтня 2017, 17:10
7.Vlada82
« Vlada82 / сьогодні, 16:45»

Владо, чесно кажу - не здогадуюсь хто це завуальований вами. А відносно того, що люди корисливо міняють своЇ погляди та прапори, то що ж тут дивного? Все залежить від конкретної людини, її світогляду та які моральні цінності вона сповідує.
Якщо закидаєте в гніві таке мені, то помиляєтесь.
10. Vlada82 / 31 жовтня 2017, 17:49
9.Selena2017
«Якщо закидаєте в гніві таке мені, то помиляєтесь.»

Селено, я нічого не прагну вам закидати, бо ніякого гніву не маю. Просто мені здалося, шо ви, прочитавши звернення нехворощан, не вірите в беспредєл Лебедина. У мене теж були незначні сумніви щодо викладених фактів (автори, наприклад, могли дещо перебільшити), але ж Лебедин давно хазяйнує в нашому районі і давно відомі його методи впливу на людей. Зі звернення я зрозуміла так, що він приїхав до виборців і в категоричній формі «попросив» їх голосувати за кандидатів від "Батьківщини", інакше пригрозив не платити податки в нехворощанську сільраду, а неугодних депутатів - працівників "Чистої криниці", які прийматимуть «неправильні» рішення або виступатимуть проти волі Лебедина, звільнять з роботи за 5 хвилин. Мої сумніви в правдивості цих фактів остаточно розвіялися після того, як стали відомі результати голосування в самій Драбинівці. Там давно всі живуть за принципом "вот приедет барин - барин нас рассудит". Сьогодні, після Майдану (Революції Гідності) таке явище вважаю ганебним. Ми ж обоє розуміємо, що щирою любов’ю Лебедина до «Батьківщини» тут і не пахне, він тупо руками селян захищає свої мільйонні статки, постійно підіграючи владі. Тепер ця влада кричить на всю Полтавщину: "Ура! «Батьківщина» має найбільший рейтинг!". Скільки, по-вашому, правди в цих радощах? І чим тоді батьківщинівці кращі за регіоналів? Ті використовували адмінресурс, і ці не соромляться, тиснуть на електорат нахабно і публічно. Тому вважаю, шо не треба мовчати, хоч живемо за 20 км від Драбинівки. І мені однаково, хто автори цього звернення, головне - чи правдиві там факти. Якщо правдиві, то хочеться підтримати цих мужніх нехворощан, які наважилися відкрито виступити проти свавілля Лебедина. І мене дратує, коли люди коментують якусь статтю і не бачать в ній головного, свідомо переводять стрілки на іншу тему. Сподіваюсь, я зрозуміло пояснила свою позицію. Вибачте, якщо чимось вас зачепила, ображати нікого не мала наміру.
11. Selena2017 / 31 жовтня 2017, 18:39
10.Vlada82
«10. Vlada82 / сьогодні, 17:49»

Радість з приводу рейтингу "Батьківщини", яку не терплю скільки й себе пам"ятаю, мене жахає рівно стільки, як і перемога в селищі самовисуванки. Та життя продовжується, будемо бачити. Якби ще й знайшлися охочі діяти, це важливіше.

Змінено 31.10.2017, 18:41
12. Адекватник / 31 жовтня 2017, 18:57
11.Selena2017
«Якби ще й знайшлися охочі діяти, це важливіше. »

Охочих діяти багато і тут. Але щоб діяти треба мати чітку ціль і план дій. Вони у вас є?
13. Selena2017 / 1 листопада 2017, 08:22
12.Адекватник
«12. Адекватник / 31 жовтня, 18:57»


Є. Та тільки охочі по запічках сидять і ряднинкою своє «ми» прикривають.А в зручний для себе час вискакують : " І ми - герої!"

Змінено 01.11.2017, 09:14
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації