Вхід | Реєстрація

Нетверезий водій травмував двох пішоходів

Нетверезий водій травмував двох пішоходів

Учора, 30 жовтня, близько 20-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну, що трапилась на вулиці Анатолія Кукоби.

Прибувши на місце події інспектори з’ясували, що 46-річний водій ВАЗ 21140 рухаючись вулицею А. Кукоби здійснив наїзд на двох громадян, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Правоохоронці негайно викликали швидку медичну допомогу та слідчих.

З’ясовуючи обставини ДТП патрульні помітили, що водій транспортного засобу має явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіка запросили до наркологічного диспансеру, де він пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат виявився позитивним.

На водія ВАЗ склали протоколи за статтею 130 КУпАП (керування ТЗ у стані сп’яніння). Транспортний засіб евакуйовано на арештмайданчик.

Наразі причинами та обставинами пригоди займаються слідчі.

Загалом за минулу добу на дорогах Полтави патрульні поліцейські зафіксували 7 ДТП, з них – 4 із потерпілими, в яких травмувалось семеро осіб.


Автор: Патрульна поліція Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2017, 14:30 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації