Вхід | Реєстрація

Громадяни виявили біля дороги однорічну дитину у дитячому візку

Громадяни виявили біля дороги однорічну дитину у дитячому візку

Як з’ясувалося згодом, чоловік довірив однорічного сина п’яному знайомому, а той залишив дитину у візку біля дороги та заснув. Небайдужі громадяни звернули увагу на коляску без супроводу дорослих та повідомили про це на телефон «102».

У Карлівському районі місцеві мешканці, рухаючись автомобілем, помітили на узбіччі дороги дитячий візок без супроводу дорослих. Коли зупинилися та підійшли до коляски, то виявили у ній хлопчика віком близько року. Про подію мешканці Карлівщини негайно повідомили до поліції.

На місце пригоди виїхали працівники слідчо-оперативної групи районного відділу, які встановили, що поряд із візочком спить чоловік. Особа була у нетверезому стані, однак зміг назвати, що дитина у колясці є сином його знайомого.

Малюка працівники поліції доправили до Карлівської міської лікарні. Здоров’ю хлопчика нічого не загрожує. Про події правоохоронці також повідомили соціальні служби регіону.

Далі працівники поліції розпочали пошуки родини знайденої дитини. Батьком виявився 35-річний житель одного із сіл району.

Заступник начальника Карлівського відділу поліції Наталія Нечепуренко повідомила:

- Правоохоронцям чоловік розповів, що виховує однорічного сина сам, а в будинку проживає разом із ним та своїми батьками. Із 23-річною дружиною не проживає та не підтримує зв’язку, про її місцезнаходження йому нічого не відомо. Того вечора пішов на тимчасові підробітки, а попросив свого 38-річного знайомого завезти дитину з візочком до своєї матері. На жаль, батько не приділив уваги тому, що товариш був у стані алкогольного сп’яніння та згодом про це пожалкував.

П’яний чоловік невдовзі залишив коляску із дитиною на узбіччі дороги біля мосту, а сам заснув. Невідомо, чим би закінчилася історія із покинутою дитиною, якби його не виявили місцеві мешканці.

За фактом невиконання обов'язків по догляду за дитиною слідчі Карлівського відділу відкрили кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2017, 15:27 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації