Вхід | Реєстрація

Осінні канікули

Осінні канікули

Перший день осінніх канікул видався напрочуд сонячним та теплим. Тому  молодша група велогуртківців районної станції юних туристів вирішили використати цю можливість для  закріплення на практиці здобутих під час занять навичок та умінь. Проїхавши  велосипедами майже 20 кілометрів,  всі учасники подорожі  успішно виконали поставлені завдання та довели, що за два місяці навчання в гуртку вони здобули достатньо знань для проведення одноденного походу ґрунтовими дорогами. Усі школярі ще раз переконалися в аксіомі: велосипедний туризм - захоплююча та цікава справа.

А  цілий день перебування на свіжому повітрі, активне  дозвілля, смачний обід біля багаття сприяв оздоровленню дітей та надовго збагатив їх позитивними враженнями.


Автор: Кобеляцька районна станція юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2017, 10:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації