Вхід | Реєстрація

Спокійна сесія

Спокійна сесія

У четвер 26 жовтня відбулася 18 сесія районної ради 7‑го скликання. На 10:00 зійшлися 24 депутати. Вела сесію голова районної ради Світлана Горбачова. Секретарем обрали депутата Івана Третяка від ВО «Батьківщина».

Сесія пройшла спокійно і швидко. Народні обранці розглянули 8 питань. В основному, це були питання про внесення змін до рішень районної ради. Багато питань присутні прийняли до уваги, так як ті детально розглядалися напередодні на засіданнях постійних комісій.

До уваги прийняли звіт Ірини Смоляги щодо виконання районного бюджету за 9 місяців поточного року. Згідно запропонованих змін, уточнений районний бюджет становитиме: за доходами всього — 182630000 гривень, у тому числі загальний фонд — 182015600 гривень, спеціальний фонд — 614400 гривень. Усього за видатками 186524400 гривень, утому числі загальний фонд — 185639700 гривень, спеціальний фонд — 884700 гривень.

Також депутати внесли зміни до районної цільової програми «Розвиток освіти Приорілля на 2013–2017 роки». Рішення озвучив Віктор Коновий, заступник голови постійної комісії з питань освіти, культури, роботи засобів масової інформації, молодіжної політики та спорту. Згідно цільової програми, передбачаються: підвіз учнів до закладів освіти і додому; оздоровлення дітей у стаціонарних закладах оздоровлення і в пришкільних таборах; харчування учнів пільгових категорій і учнів 1–4 класів; розвиток дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти; комп’ютеризація та інформатизація закладів освіти; зміцнення матеріальної бази освітянських закладів та інше.

У зв’язку з перепрофілюванням Новопідкрязького НВК «Школа-сад» у ДНЗ, який певний час буде фінансуватися з районного бюджету, виникла необхідність внести зміни у перелік заходів і завдань програми в частині збільшення видатків на харчування ДНЗ з районного бюджету в сумі 55700 гривень. Так як обсяги фінансування цієї програми на 2017 рік передбачались в розмірі 14880000 гривень, з урахуванням збільшення видатків на вищезазначені заходи сума на 2017 рік становитиме 17935700 гривень. Відповідно загальна сума фінансування програми за 5 років становитиме 55578600 гривень. Таким чином, відділ освіти прохає викласти перелік заходів і завдань цієї програми у новій редакції.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2017, 15:05 | Царичанка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації