Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії отримали нові професійні навички

Вихованці Кременчуцької виховної колонії  отримали нові професійні навички

3 листопада 2017 року для вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» відбулось справжнє свято. Хлопці отримали сертифікати про проходження навчання на короткострокових професійних курсах за напрямами підготовки: «Кухар-кондитер» та «Юний фотограф».

Завдяки налагодженій співпраці та матеріальній підтримці Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Європейська інтеграція” в цікавій та пізнавальній формі, невимушеній атмосфері  впродовж двох місяців юнаки колонії мали можливість  оволодіти додатковими професійними вміннями і навичками для подальшої реінтеграції в суспільстві та працевлаштування після звільнення. Навчали їх цьому відомий кременчуцький фотограф Олександр Грінченко та шеф-кухар колонії Лариса Книш. Чудові та креативні фотографії гості переглянули на сучасній Фото-сушці «Світ очима вихованців». Вразили гостей творчий, нестандартний та сучасний підхід молоді. Юнаки проявили свої вміння і у приготуванні перших, других страв та випіканні святкового пирога. Всі разом пригощалися їх кулінарними витворами. Кожний із присутніх виділив найкращі роботи за номінаціями: «Найактивніший кухар» та «Краще фото». Переможці отримали подарунки, а всі учасники канцелярське приладдя.

В урочистій обстановці начальник колонії Олександр Сайко вручив вихованцям сертифікати про проходження курсів та зазначив, що в подальшому вони стануть кожному підтримкою та додатковим бонусом при працевлаштуванні після звільнення. 


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2017, 10:24 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації