Вхід | Реєстрація

Освітяни долучають підростаюче покоління до кращих традицій Масляної

Так у дошкільному відділенні навчально-виховного комплексу №16 створили кулінарну виставку і влаштували концертно-розважальну програму. У ці святкові дні малечу не залишив без подарунка і депутатський корпус міської ради. Що саме презентували малечі – знають наші журналісти.
У навчально-виховному комплексі №16 цими днями святкують Масляну. Керівництво закладу розповідає: ідея проведення саме такого свята виникла лише цього року. Аби дітям, зокрема, вихованцям дошкільного відділення школи ще змалечку привити українські традиції, силами батьків організували кулінарну виставку ласощів до Масляної. Свої страви приготувала і родина Денисюк. Мама 2-х дітей Ольга розповідає: готували всією сім'єю.
Ольга Денисюк, мама:
- Ми взагалі-то всію сім'єю готували, сама не можу. Тому що діти хочуть допомагати, хтось яйця, хтось борошно змішує.
У святкові дні Масляної, окрім конкурсної програми для малечі та батьків, – окремий подарунок від депутатів міської ради.
Ігор Балицький, депутат міської ради:
- В рамках цього дня, це свято Масляної, яка є традиційною на Україні, була ініціатива міського голови про те, аби депутати подарували навчальним закладам музичні центри.
За допомогою таких подарунків, говорить Ігор Балицький, можна як акомпонувати хору (у музичному центрі є функція караоке), так і залишити певні, суто технічні згадки про школу, більш сучасні, ніж це було раніше.
Ігор Балицький, депутат міської ради:
- Був такий ламповий підсилювач, і до нього був металевий колокол. Коли його виносили, його переважно слухали на вулиці, тому що в приміщенні його слухати було практично неможливо - перешкоди. Але на вулиці його було чути дуже далеко, але слів неможливо було розібрати, проте, слухали всі.
Саме такий подарунок, переконані у школі, дозволить розвивати нові таланти та вносити певні родзинки під час проведення уроків.
Віктор Явтушенко, директор НВК №16:
- В першу чергу, це - різноманітна художня самодіяльність, танці, співи, художні читання віршів і т.д. Та взагалі проведення уроків фізкультури, як для наймолодшої групи, так і для старшої під музичний супровід, тільки підніме настрій дітям.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2010, 17:00 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації