Вхід | Реєстрація

Які купюри Російської Федерації заборонені в Україні

Які купюри Російської Федерації заборонені в Україні

Майже через два тижні після постанови №103 про заборону в Україні банкнот і монет російського рубля із зображеннями окупованого Криму Нацбанк нарешті видав повний список заборонених грошей з фотографіями. До нього увійшло дві купюри номіналом 100 і 200 рублів, а також 11 монет, передає UBR.ua, зазначаючи, що вони перераховані в телеграмі НБУ №50-0006/72881.

Список монет включає в себе п’ять номіналів різних видів: 2, 3, 5, 10 і 25 рублів. Випущених з 2014 по 2017 роки, із зображеннями Севастополя, Феодосії, Керчі, дитячого табору «Артек» тощо.

Національний банк 13 жовтня заборонив українським банкам проводити операції з банкнотами і монетами Російської Федерації із зображенням об'єктів, розташованих на окупованій території України. Рішення НБУ стало відповіддю на заяву центробанку РФ від 12 жовтня про введення в обіг нових банкнот номіналом 200 рублів із зображеними на них символами окупованого Севастополя: Пам'ятника затопленим кораблям і виду на Херсонес Таврійський. 


Автор: «Урядовий кур’єр»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2017, 13:29 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації