Вхід | Реєстрація

Чи має аморальність партійність?

Чи має аморальність партійність?

Нові штрихи до дворіччя мерства Олександра Наконечного.

Влада та гроші досить часто псують нормальних людей. Випробуванням тим чи іншим не усім й до снаги. Не винятком є поки що міський голова Карлівки Олександр Наконечний. Два роки на посаді якраз виповнюється днями Як виявилося, досить колоритна особистість. На жаль, не в кращому сенсі. Попередні публікації намалювали досить цілісний «портрет» очільника Карлівки. Того, що використовуючи майданівські гасла та «свободівську» риторику, обдуривши земляків-виборців, всівся у мерське крісло. А далі його начебто підмінили. Й пустився пан Наконечний в усе, так би мовити, тяжке. Такий собі сучасний Шариков й Швондер в одному обличчі.

Найпікантніше, що почав плутати власне із комунальним. Тут й підряди на підприємство дружини, й халявна квартира заступнику Тарасовському О. Ремонт в якій – теж за бюджетні кошти. Полюбляє Наконечний й «заглянути в чарчину». Тут навіть став вітчизняним чи навіть світовим піонером – вів сесію(!) напідпитку…А пиятика в будівлі мерії в робочий час – то вже ледь не частина робочого дня поки що мера. Кімната депутата в мерії тепер як міні-кафе для мера та його «друзів». Далі – більше. Дійшло до того, що й свою секретарку Ганну почав вважати «особистим майном». Які там відносини між міським головою, батьком трьох дітей та його підлеглою – залишається здогадуватися. Але, вже навіть в районі подейкують, що не просто робочі стосунки вибудував Олександр Сергійович із досить привабливою окрасою своєї приймальні. Доказом цього є й спільні відрядження. Усілякі конференції-саміти від сумнівних організаторів. Й на партійні сейшни теж разом із однопартійкою-подругою. До речі, все це за кошти карлівських платників податків. Тобто, за наші із вами кошти. І ті «мандрівки» привели до того, що Наконечний О.С. за встановлені 253 робочих днів відпрацював (якщо це так можна назвати, зважаючи на все вищевказане) «аж» 169 ! Тобто, фактично, 35% робочих днів невідомо де він перебував і що робив. Зверніть на це увагу ! За такі речі деяких посадових осіб звільняють. А головне, що навіть при такому зухвалому відношенні до роботи Наконечний О.С. все-рівно отримав преміальні в розмірі майже 49тис.грн. Вказані цифри підтверджуються листом міської ради у відповідь на запит депутата Карлівської районної ради.

Були та продовжуються й періодичні візити до помешкання «подруги». Ходять чутки, що Наконечний навіть арендує для неї квартиру в центі міста. Палкість його почуттів інколи досягає апогею. Одного разу чи то із-за великої пристрасті чи просто з бодуна мер побив таки секретарку. Викликали поліцію та «швидку». До речі, до працівників правоохоронних органів громадянин Наконечний теж відноситься, м’яко кажучи, без особливої поваги. Цитата цього Швондера: «наши работники полиции просто импотенты, ничего не могут…». Кому як не йому знати про потенцію… Бо іншим епізодом «романтичної» історії стало побиття… сусіда секретарки. За словами свідків, міський голова просто приревнував цього сусіда. До речі, людину досить поважного віку. Я просто заступилася за жінку. Ось як описує випадок карлівський журналіст Ілля Василенко: «Ввечері десь близько 17-00 Микола Лисенко був у гостях в сусіда навпроти свого будинку, аж почув раптом сварку в дворі матері Анни Євсюкової та істеричний плач і крик хлопчика, який є сином Анни. М. Лисенко вийшов за двір свого сусіда на вулицю і побачив, як до службового авто йшов міський голова Олександр Наконечний. Він запитав мера, що трапилося, що так голосно кричить дитина? На що мер почав ображати пенсіонера, підійшов до Лисенка і вдарив його ногою з боку по лівій нозі нижще коліна. Потім знову вдарив по лівій нозі, тільки з боку вище коліна. Пенсіонер впав на коліна від таких несподіваних ударів і сказав, що викличе поліцію, якщо Наконечний не заспокоїться. Наконечний сказав йому, що «я тебе застрелю». Лисенко викликав поліцію по мобільному телефону і випадково натиснув гучномовець, пояснив причину виклику і сказав, що його б′є мер. В черговій частині сказали чекайте патруль через 20 хвилин. Після цього Наконечний швидко побіг до автівки і поїхав в невідомому напрямку. На бійку збіглися сусіди з довколишніх будинків, заспокоювали сп′янілого мера. Як би не сусіди можливо мер ще більше б побив пенсіонера, який вже не міг підвестися на ноги.  Сусіди допомогли пенсіонеру підвестися , приїхала поліція і відразу запропонувала написати потерпілому, що він претензій до міського голови не має. Певно мотивація була тим, що це складна процедура доводити, що його побив мер. Тому чоловік погодився і підписав протокол, що претензій він не має до міського голови. Тому офіційно цей випадок не зареєстрований в поліції. Як зізнався пенсіонер, він сподівався, що Наконечний хоча б приїде і вибачиться за таку поведінку. Але мер навіть на роботі не з′явився на наступний день, і  вибачатися певно не квапиться.

А що ж бойова подруга? Та сама Ганна дорожить чи то «увагою» свого шефа чи робочим місцем, бо резюмує все що відбувається просто: «..краще я буду зносити від нього побої, ніж напишу заяву"…

Минуло якісь два роки з вручення мандату міського голови. Що сталося із учорашнім звичайним електриком, зразковим сім’янином після призначення головою РДА? Чому став іншим після обрання мером? Відчув повну безкарність? Чи далися взнаки якісь парубоцькі комплекси? Чи просто маскувався? Будь яка відповідь на ці питання точно не задовольнить мешканців Карлівки. Бо ж обирали ГОЛОВУ ГРОМАДИ!  А вийшло так, що осоромилися із своїм поки що мером на усю Україну. Тільки щось його «партійні бонзи» мовчать. Партія, яка декларує патріотизм та родинні  цінності в Карлівці отримала все навпаки. Чому б не визнати помилки? Напевне, соромно таки втрачати єдиного мера – однопартійця…Поки що роблять грану міну при поганій грі. Можливо, все таки соромно стало за проголосований цілим партійним свободівським З’їздом за папірець про «відкликання депутатів Карлівської районної ради»? Вчергове звертаємось до керівників обласної «Свободи»: розкажіть що все таки відбувається із «вашим» мером? Чому такі трансформації у людини після отримання посад?


Автор: Ірина Прядкіна, м. Полтава
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2017, 14:30 | Карлівка | Політика


1. земеля / 9 листопада 2017, 10:17
Вот это современный мэр. Вот это современная "Свобода". А мы тут своим не довольны.
2. Адекватник / 9 листопада 2017, 12:24
"Влада та гроші досить часто псують нормальних людей" Якщо людина народилась і сформувалась людиною, то ніякі гроші і ніяка влада її не зіпсує. Просто до влади і до грошей тягнуться не люди а виродки і дуже часто вони досягають свого. І прикро, коли досягають руками електорату. Про те, хто є цей Наконечний мені розповідав один кралівчанин ще 5 років тому. Чому його обрали, ото питання питань.
3. don / 9 листопада 2017, 15:34
там мабуть також будуть скоро вибори до ОТГ?
4. vov / 9 листопада 2017, 17:08
Стаття "на правах реклами". Звичайна заказуха. Там протистояння між міським головою і головою РДА. Знач навпаки щось робить. як спротив іде і чорнуха лється
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації