Вхід | Реєстрація

Любов дитячими очима

Любов дитячими очима
12 лютого напередодні Дня Святого Валентина у  виконкомі Кременчуцької міської ради підвели підсумки конкурсу „Країна кохання”. Конкурсні умови не обмежували вік та  фантазії учасників. „Приємно, що в цьому році, бажаючих  виготувати символічні сердечка набагато збільшилося”, – відмітила заступник завідуючої відділом у справах сім`ї та молоді О.П.Усанова. До комісії надійшло 144 роботи від 137 учасників.  Конкурс нібито набув нового дня народження. Роботи різні за  жанрами та  об’ємами об’єднало спільне почуття -  любов. Кожен учасник  передав  його через різні засоби художнього мистецтва, показав своє бачення любовного зізнання. Мистецькі вироби оцінювали за підгрупами: роботи з  прикладного та зображувального мистецтв. 1 місце серед декоративних виробів увінчав килим-серце Шафолюк Марини (вихованка школи-інтернату ім..А.С.Макаренка), 2 місце -  розділили Смоляков Ігор ( учень 4 класу ЗОШ № 14) та Стороженко Оля (вихованка ОДЮК). Високу оцінку отримали і листівки- малюнки вихованців кременчуцької дитячої художньої школи  Мудрик Юлії (1 місце), Безуглої Галини (2 місце) та Слєпиніна Георгія (3 місце). Із  найкращих  робіт, які були виготовлені на конкурс, влаштують виставку у дитячий  бібліотеці ім. Торубари.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації