Вхід | Реєстрація

Юні театрали завойовують «Супер Гран-прі»

Юні театрали завойовують «Супер Гран-прі»

Учасники дитячого театру «Котигорошко», що діє при Будинку дитячої та юнацької творчості, отримали головну нагороду всеукраїнського фестивалю-конкурсу.

11 листопада в Полтаві відбувся традиційний фестиваль «Мелодії і ритми над Восклою». Конкурс проходить під егідою Міністерства культури та Міністерства освіти й науки. До участі запрошуються колективи і сольні виконавці, які змагаються в шести вікових категоріях: від 4 до 21 року й старші. Виступи учасників оцінюють народні й заслужені артисти, діячі мистецтв та викладачі муздисциплін.

Цього року в мистецькому конкурсі взяли участь більше 40 талантів із Одеси, Миколаєва, Дніпра, Полтави й Кобеляк. Наш райцентр на фестивалі представляли вихованці БДЮТ. Учасники змагались у трьох номінаціях: музичне, хореографічне та оригінальне мистецтво.

Приємно відзначити, що бдютівці зайняли призові місця у кожній із них.

Кращими вокалістами стали: середня група — Інна Козько (1 місце), старша — Аміна Хачатрян і молодша — Каріна Гриценко (2 місце). Дівчатка займаються вокалом у Андрія Уткіна.

У жанрі художнього читання «Гран-прі» фестивалю отримала 9‑річна Анна Черкаська, а 5‑річна Ярослава Рибка стала другою. До конкурсу їх готувала директор БДЮТ Галина Сабадир.

Головну нагороду мистецького конкурсу, кубок «Супер Гран-прі», виборов дитячий театр «Котигорошко», педагог Олена Білаш. Також кобелячани отримали запрошення для участі у фінальних фестивалях, які влітку проходитимуть на Чорноморському узбережжі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2017, 11:30 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації