Вхід | Реєстрація

У Полтаві 17-річний хлопець убив матір і вистрибнув із вікна

У Полтаві 17-річний хлопець убив матір і вистрибнув із вікна

Подія сталась учора близько 08:30 в одному з будинків по вулиці Театральній. На клумбі перехожі виявили юнака з тілесними ушкодженнями. Прибувши на місце події, працівники поліції встановили, що 17-річний юнак вистрибнув з вікна квартири на 4-мі поверсі. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Під час огляду місця мешкання хлопця, правоохоронці виявили тіло його 45-річної матері з явними ознаками насильницької смерті, – розповів начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно.

Тіло жінки направили на проведення судово-медичної експертизи.

Зараз хлопець перебуває в реанімації однієї з лікарень Полтави.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Працівники поліції встановлюють усі обставини події.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2017, 12:51 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації