Вхід | Реєстрація

У Нехворощі відремонтують дорогу та міст

У Нехворощі відремонтують дорогу та міст

Дороги Т-1734 та Т-1735, а надто аварійна ділянка між Машівкою та Нехворощею, будуть пріоритетними об’єктами відновлення дорожнього господарства Полтавщини на наступний рік. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Андрій Пісоцький під час візиту до Нехворощі.

Однією з пріоритетних ділянок, ремонт якої необхідно розпочати вже найближчим часом, є відрізок між Машівкою та Нехворощею. Адже тут пролягають важливі траси Т-1734 та Т-1735, а вказана ділянка перебуває в аварійному стані.

Посадовці спільно з головами ОТГ та сільрад Новосанжарського району оглянули міст біля Нехворощі, що теж потребує ремонту.

— Проект реконструкції моста замовимо вже цього року, — повідомив перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький. — А у 2018-ому розпочнемо його ремонт. Проведемо й реконструкцію найбільш зруйнованих доріг Новосанжарщини.

На допомогу місцевим бюджетам прийде і дорожній фонд, що запрацює у 2018 році. Він наповнюватиметься коштами від акцизних зборів з пального та ввізного мита на транспортні засоби.
Керівники Полтавської ОДА спільно з головами Машівського та Новосанжарського районів, сільрад та ОТГ обговорили деталі ремонту місцевих автошляхів на найближчі роки.

— Нам залишилось тільки вирішити технічні питання, — говорить голова Полтавської ОДА Валерій Головко. — Приступаємо до виготовлення технічної документації на першочергові об’єкти. Думаю, проекти будуть готові вже у квітні, а з травня вже розпочнемо ремонтні роботи.


Автор: Прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2017, 15:58 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації