Вхід | Реєстрація

Мідянівський «Урожай» перериває гегемонію «Дрижиної»

Мідянівський «Урожай» перериває гегемонію «Дрижиної»

У суботу 11 листопада на кобеляцькому стадіоні «Колос» відбувся матч на Суперкубок Кобеляцького району. У поєдинку зійшлися команди з Дрижиної Греблі й Мідянівки. Нагадаємо, що футболісти «Дрижиної» два роки поспіль володіли почесним трофеєм. Вони взагалі останнім часом вигравали всі футбольні змагання, що проводяться у Кобеляцькому районі.

Перед початком поєдинку відбулася процедура нагородження команд, які зайняли призові місця в чемпіонаті Кобеляцького району в 2017 році. Медалі і грамоти за перше місце вкотре отримали футболісти команди «Дрижина» із Дрижиної Греблі. Символічне «срібло» було вручене спортсменам із Мідянівки, «бронза» поїхала в Іванівку.

Після цього розпочалася гра за Суперкубок. Фаворитом уже традиційно вважалася команда із Дрижиної Греблі. Склад «Дрижиної» був фактично оптимальним. Не зміг зіграти лише їх забивний форвард Юрій Хоменко. Але, як показав хід матчу, а головне — його результат, футболісти з мідянівського «Урожаю» теж були налаштовані на перемогу. У цьому сезоні вони вже тричі програвали «Дрижиній» у різних турнірах і прагнули на фініші сезону реваншуватися. Тим більше, що мідянівцям нарешті теж вдалося зібрати на матч усіх своїх основних футболістів.

Перший тайм пройшов за ігрової переваги «Урожаю». Можливо, взнаки дався фактор попутного вітру, можливо, жадоба до реваншу, але мідянівці більше атакували, створювали більше небезпеки біля воріт суперників і двічі досягли результату. А могли ж забити й більше.

Ще на початку матчу форвард «Урожаю» Олег Галаган, перебуваючи за кілька метрів від порожніх воріт суперника, певно, вирішив порвати сітку потужним ударом. І в результаті замість того, щоб тихенько закотити м’яча у рамку, запустив його вище поперечини.

Але промах не знітив Олега і в подальшому він блискуче реабілітувався. Спочатку після того, як Олександр Борзовець подав м’яча із кутового, Галаган випередив усіх і забив свій перший гол у цьому матчі.

Через кілька хвилин той же Борзовець уже з гри, зі свого правого флангу, віддав передачу на Олега Галагана. Той зробив ривок, вийшов віч-на-віч із голкіпером і спокійно з ним «розібрався». 2:0 — «Урожай» попереду.

У другому таймі дрижани зуміли забити гол і скоротити відставання в рахунку. Автором забитого голу став Сергій Потапов. Але більшого їм зробити не вдалося. Дуже добре провів весь матч голкіпер «Урожаю» Олександр Комісарчик. Він парирував практично все, що міг. А своїм підкресленим спокоєм вселяв впевненість у партнерів по команді.

Могли забити у другому таймі і футболісти з Мідянівки. Вони не притискалися до своїх воріт, прагнучи утримати рахунок, а багато атакували. Найближче до забитого голу був їх форвард Юрій Петренко. Але він схибив, перебуваючи у зручній для проведення результативної атаки позиції. Так що, матч так і закінчився з рахунком 2:1 на користь «Урожаю».

Потрібно відзначити, що глядачі дуже тепло вітали команду-переможця. Певно, їм набридла одноманітність, коли всі трофеї збирає лише команда з Дрижиної Греблі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2017, 12:21 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Beri Mor / 16 листопада 2017, 13:43
Брехня.Насправді автором голу на користь «дрижан» був боковий суддя Горбенко,який вказав на кутовий,якого не було.А взагалі я отримав неабияку насолоду від цього матчу(хоча я не є вболівальником цих команд ),завдяки професійному та неупередженому суддівству.Матч обслуговував суддя з Біликів (здається Мороз його прізвище).
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації