Вхід | Реєстрація

У Полтаві школярки побили однокласницю

У Полтаві школярки побили однокласницю

У інтернеті поширюється відео, на якому група дівчаток-підлітків б'ють свою однолітку. Як виявилося, бійка сталася ще 12 листопада цього року, поруч з будівлею 38-ї школи, що на вул. Пушкіна, 74.

У той же день батьки постраждалої написали заяву в поліцію, а 13 числа правоохоронці почали кримінальне провадження за ч.1. ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Поліція визначила учасників побиття - постраждалу ученицю 8-го класу 38 школи і тих, хто її бив, восьмикласниці з інших шкіл міста.

Жодна зі сторін поки не змогла пояснити причин конфлікту. Постраждала школярка повідомила, що під час розмови її почали бити. Інша сторона в поясненнях дуже розмито вказала, що «підійшли, почали бити». Поліція підозрює, що підлітки свідомо замовчують про справжню причину бійки.

Поліція Полтави продовжує слідчі заходи в рамках даного кримінального провадження.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2017, 11:58 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації