Вхід | Реєстрація

У Санжарах презентували книгу про учителів-солдатів

У Санжарах презентували книгу про учителів-солдатів

10 листопада у Новосанжарській дитячій музичній школі презентували книгу Валентини Кульчинської «Війною обпалені — працею звеличені».

До документального видання увійшли розповіді про вчителів‑фронтовиків, які захищали рідну землю під час війни у 1941–1945, а після повернення з фронту знову навчали дітей.

Окремий розділ книги присвячений учасникам антитерористичної операції, якi пройшли крiзь війну на сході України.

За добровільну участь у виданні книги Подяками обласного комітету профспілки працівників освіти нагородили голову районної ради Геннадія Супруна та начальника відділу освіти Олександра Кульчинського.
За підготовку книги Почесними грамотами обласного комітету нагородили автора книги, голову райкому профспілки працівників освіти Валентину Кульчинську, методистів Жанну Нестеренко та Тетяну Шинкаренко.
Захід супроводжувався виступами зразкового колективу «Веселка» Новосанжарського навчально-виховного комплексу.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2017, 14:22 | Нові Cанжари | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації