Вхід | Реєстрація

Перший успіх Саші Бражка

Перший успіх Саші Бражка

Юний кобелячанин днями здобув свій перший приз на пісенному конкурсі. Батьки і шанувальники таланту Саші Бражка сподіваються, що це лише черговий крок до майбутнього великого успіху.

Минулих вихідних у Полтаві відбувся Всеукраїнський фестиваль «Зірковий хіт». Його головний організатор — заслужена артистка України Наталія Май. Метою фестивалю є виявлення та підтримка талановитих дітей і молоді та розвиток мистецтва. Під час фестивальної програми, яка тривала два дні, його учасники демонстрували свої мистецькі здібності в хореографії, вокалі, інструментальній музиці та оригінальному жанрі.

На фестиваль «Зірковий хіт» приїхали майже триста учасників з усієї України. Крім жителів Полтавської області, на сцену виходили юні артисти з Київської, Донецької, Харківської та багатьох інших областей. Вік учасників коливався від трьох до двадцяти п’яти років.

Кобеляцький район на фестивалі представляв учень міської школи № 2 Олександр Бражко. Саша вчиться у шостому класі загальноосвітньрї школи. Паралельно він навчаєтся у музичній школі по класу акордеона.

Виступ на фестивалі «Зірковий хіт» став для Саші Бражка дебютом на сцені такого рівня. Хоча він вже пробував свої сили, виступаючи на відбірковому конкурсі фестивалю «Червона рута». Але то було поза конкурсною програмою. Мама юного артиста Світлана Бражко каже:

— Ми хотіли, щоб Саша відчув атмосферу виступу на великій сцені, перед сотнями глядачів.

На «Зірковому хіті» Саша Бражко вже брав участь у змагальній конкурсній програмі. Він виступав як вокаліст. Олександр виконав дві пісні: «Синє небо, жовте поле» та «Гармоніст». Успіх був, можливо, неочікуваним навіть дя самого юного артиста. Журі визнало його переможцем у цій номінації.

Олекандр Бражко в якості призів отримав почесний диплом, кубок та сертифікат на безкоштовний запис у студії Наталіії Май. А під час гала-концерту йому довірили виступати передостаннім.

Окрилені успіхом батьки і сам юний вокаліст тепер почали готуватися до участі в районному пісенному конкурсі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2017, 18:25 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації