Вхід | Реєстрація

Поліцейські Кременчука на вулиці міста затримали чоловіка з пістолетом

Поліцейські Кременчука на вулиці міста затримали чоловіка з пістолетом

Кременчуцькі патрульні затримали громадянина із предметом схожим на зброю

В ніч на 19 листопада патрульні отримали виклик про підозрілих осіб на вулиці Першотравневій. На місці події інспектори виявили групу людей. Один із громадян побачивши охоронців порядку помітно занервував, змінив напрямок руху та намагався зникнути з поля зору поліцейських.

Патрульні зупинили цього чоловіка. Ним виявився 19-річний місцевий житель. При поверхневій перевірці полісмени виявили у нього пістолет та предмети схожі на набої. Тож, для подальшого з’ясування обставин та вилучення предмету на місце події викликали слідчо-оперативну групу Кременчуцького відділення поліції № 1.


Автор: Патрульна поліція Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2017, 10:33 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації