Вхід | Реєстрація

«Купила» у шахраїв «Нісан» за 4 тисячі гривень

«Купила» у шахраїв «Нісан» за 4 тисячі гривень

Минулого тижня двоє новосанжарців стали жертвами телефонних шахраїв. Одна жінка перерахувала 4650 гривень за отримання «виграного» автомобіля, а інша люб’язно повідомила невідомим реквізити своєї картки і втратила 8 тисяч.

 

У школяра вкрали телефон за 7 тисяч

За тиждень до Новосанжарського відділення поліції надійшло 120 заяв та повідомлень. З них 20 внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

13 листопада до поліції звернулися батьки учня 7‑го класу Новосанжарського НВК. У школяра вкрали з кишені куртки мобільний телефон марки «Samsung Galaxi A500»вартістю 7 000 гривень. Сталася крадіжка вранці у період із 7:30 до 8:00, імовірно, у роздягальні школи. За фактом порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

16 листопада житель Пологи­Низ повідомив, що у нього викрали мобільний телефон «Nomi» чорного кольору, сума збитку —  500 гривень.

18 листопада невідомі віджали пластикове вікно у приміщенні релігійної громади «Нове життя» та викрали газовий котел, пилосмок, батарею і лампи.

Під час проведення обшуку в будинку жителя Клюсівки, 1972 року народження, поліцейські вилучили близько 200 грамів коноплі та пристрій для куріння. Відкрили Кримінальну справу за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

18 листопада у жителя Нехворощі, 1977 року народження, вилучили близько 100 грамів коноплі.

З дачного будинку у Писарівці невідомі викрали одяг, спортивний костюм, системний блок. Сума збитків — 2500 гривень.

Затриманий тиждень тому за крадіжку барсетки 26‑річний новосанжарець виявився причетним ще до двох крадіжок, скоєних у парку Перемоги. Раніше він викрадав гаманець та сумочку із документами. У п’ятницю його заарештували та відправили до Полтавського СІЗО.

 

Шахраї знову заробили гроші на довірливості

За тиждень сталося два шахрайства. Жительці Нових Санжар на мобільний прийшло СМС із текстом: «Ви виграли автомобіль «Нісан­Сентра». Жінка зателефонувала на номер, зазначений у повідомленні. Слухавку взяв чоловік, який назвався представником компанії «Автотранс» та повідомив, що для отримання призу жінка має надіслати передоплату в сумі 4650 гривень. Новосанжарка пішла до відділення «ПриватБанку» та перерахувала зазначену суму на картку, номер якої їй зазначив співрозмовник. Автомобіля їй чомусь так і не вручили…

15 листопада невідомий зателефонував до новосанжарки, 1956 року народження, і повідомив, що їй заблокували кредитну картку. Щоб розблокувати картку потрібно було продиктувати номер із СМС­повідомлення, яке прийшло на мобільний телефон. Жінка назвала номер невідомому і за деякий час із її картки зняли 8 тисяч гривень.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2017, 18:35 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації