Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі триває будівництво транспортної розв’язки

У Кобеляцькому районі триває будівництво транспортної розв’язки

У Кобеляцькому районі триває будівництво транспортної розв’язки та шляхопроводу над залізничним переїздом в с.Бутенки

У рамках державного інвестиційного проекту з розвитку автомобільної дороги національного значення Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка на території Кобеляцького району триває будівництво транспортної розв’язки у двох рівнях та шляхопроводу через залізничний переїзд. Роботи виконують компанії «Альтком» та «Ростдорстрой». Хід спорудження об’єктів постійно контролює керівництво Служби автомобільних доріг.

Два місяці тому в Кобеляцькому районі на перехресті доріг Полтава-Олександрія та Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка розпочалося будівництво транспортної розв’язки. Споруджують об’єкт за державні кошти. Підпірна стінка практично готова. Залишається залити близько 40 м³ бетону. На опорах влаштовується ростверковий фундамент, який буде розподіляти навантаження на майбутній об’єкт. Вже встановлено два ригелі, вагою близько 60 тонн кожен. Ригель - це несучий елемент, розташований в горизонтальному положенні в будівельній конструкції. Він призначений для з'єднання вертикальних елементів споруди, а також для опори перекриття та плит.

— Паралельно ведуться роботи з будівництва однієї з перших в Україні цементобетонних доріг в Україні. Близько 40 тисяч м² покриття буде із цього матеріалу. Ще майже 80 м² влаштують з асфальтобетону, — зазначає начальник Служби автомобільних доріг Володимир Трояновський.

Разом з цим триває спорудження шляхопроводу над залізничним переїздом в с.Бутенки Кобеляцького району. Проводяться роботи з перенесення лінії електропередач, яка проходить вздовж залізничних колій.

— Підрядник перегнав спеціальну машину, яка не забиває, а задавлює палі в землю. Аналогів цій техніці практично немає в Україні. Вже задавлено майже 80 залізобетонних паль, - розповідає начальник Служби автодоріг Володимир Трояновський.

Спорудження цих об'єктів дасть можливість розвантажити дороги від потужного трафіку, який існує на даний момент.


Автор: Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2017, 09:50 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації