Вхід | Реєстрація

У Кобеляках обговорили соціально-економічний розвиток району

У Кобеляках обговорили соціально-економічний розвиток району

У понеділок відбулось розширене засідання колегії райдержадміністрації на якому розглянули два питання. Про підсумки економічного і  соціального  розвитку  та виконання  бюджету Кобеляцького  району  за 9 місяців 2017 року доповідали завідувач сектору  економічного розвитку і торгівлі  райдержадміністрації  Микола Тюпка  та  начальник фінансового управління  райдержадміністрації  Андрій Дацко.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, перший заступник голови райдержадміністрації, член колегії райдержадміністрації Жанна Шевцова  акцентувала увагу на впровадженні проектів, які перемогли в  обласному конкурсі розвитку територіальних громад Полтавської області  на 2018 рік, це: реконструкція системи опалення  будинку культури в с.Канави та  покращення  привабливості Кобеляцького району шляхом розвитку сільського туризму. Висловила сподівання стосовно впровадження спільного проекту Шенгурівської, Лучківської та Лебединської сільських рад  щодо ремонту приміщення Шенгурівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Запропонувала підготувати листи до органів місцевого самоврядування щодо підтримки осіб з числа безробітних з метою проходження професійного навчання  з основ підприємницької  діяльності та для  започаткування власної  справи.

На наступне питання «Про  виконання Програми забезпечення  виконання заходів  з підтримки,  організації та  проведення  мобілізації  людських і транспортних ресурсів  на території Кобеляцького району на 2015-2017 роки» доповідав районний  військовий  комісар Кобеляцького  районного військового комісаріату Сергій Ніколаєнко.

Підсумовуючи доповідь військового комісара, Жанна Шевцова рекомендувала залучати представників військкомату до проведення уроків мужності у  загальноосвітніх школах району.

Присутніми членами колегії прийнято рішення доопрацювати проект розпорядження та доручень голови райдержадміністрації з урахуванням пропозицій, висловлених в ході обговорення та подати на підпис в установленому порядку.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2017, 11:45 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації