Вхід | Реєстрація

Кримінальна хроніка Царичанського району

Кримінальна хроніка Царичанського району

Розбійний напад

9 листопада близько 19:00 у Ляшківці троє невідомих у чорних масках і чорному одязі увірвалися до помешкання пенсіонера і під загрозою зброї забрали у чоловіка значну суму грошей.
За цим фактом у Царичанському відділенні поліції відкрите провадження за злочин, передбачений частиною 3 статті 187 ККУ: «Розбій, поєднаний з проникненням в житло, інше приміщення чи сховище». Карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Триває розслідування.
У інтересах слідства інша інформація не розголошується.

 

Кафе. Бійка. Ніж

11 листопада, у ніч із суботи на неділю, у кафе «Люкс», що знаходиться в районі паркової зони, сталася бійка з потерпілими.

У кафе проводила своє дозвілля компанія молодиків. Під час розпиття спиртних напоїв між двома присутніми виникла суперечка, яка продовжилась на вулиці й завершилась бійкою. Один з учасників конфлікту пустив у хід ніж, поранивши свого опонента в груди. Розбороняючи молодиків, ще троє відвідувачів кафе отримали легкі різані рани. Потерпілим надали медичну допомогу. Нападник з ножем — 46‑річний мешканець Прядівки, раніше не судимий.

За цим фактом відкрито два кримінальних провадження. Стосовно чоловіка, який застосував ніж у бійці, передбачена частина 1 статті 121 КК України: «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років. Порушнику оголошено запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Що стосується тих, які брали участь у бійці, їм інкримінується частина 1 статті 125 КК України: «Умисне легке тілесне ушкодження». Карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. Вдеться слідство.

 

Як додзвонитися до Царичанської поліції?

У зв’язку із введенням послуг колцентру, який функціонує у Дніпрі, у населення виникають скарги з приводу неможливості додзвонитися до місцевої поліції, аби зробити виклик.

Працівники поліції теж погоджуються з тим, що, телефонуючи в концентр на 102, громадяни мають багато незручностей: інформація поступає пізно, оператор записує не ту вулицю, помиляється у фактах і тому подібне. Поки заявник повідомить про свою біду, пройде чимало часу і злочин неможливо розкрити,  поліція прибуває на місце виклику запізно. Дамо пораду, як правильно зателефонувати до місцевої поліції, зокрема, — Царичанської. Коли мешканець Царичанського району зателефонує за номерами 102 чи 3–20–00 зі стаціонарного телефону, то точно потрапить до чергового відділення. Виклик буде почутий і зафіксований. А якщо людина зателефонує з мобільного на 102, то потрапить до оператора в колцентр, де з’ясування обставин затягнеться надовго.


Автор: За інформацією Царичанського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2017, 16:34 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації