Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії говорили про боротьбу зі СНІДом

Вихованці Кременчуцької виховної колонії  говорили про боротьбу зі СНІДом

1 грудня 2017 року вихованці державної установи «Кременчуцька виховна колонія»  відзначили Всесвітній День боротьби зі СНІДом.

Під час зустрічі для хлопців провели інформаційне заняття, де нагадали про ВІЛ і СНІД, історію їх виникнення та шляхи передачі. Учасники обговорили кілька життєвих ситуацій людей, хворих на ВІЛ, обсяг необхідної наданої їм допомоги юридичного та правового характеру. Для кожного юнака спеціалісти підготували інформаційні буклети з переліком організацій, які надають  безоплатну юридичну допомогу для ВІЛ-позитивних осіб.  В рамках Кіноклубу медіа-просвіти DOCUDAYS UA юнаки переглянули документальну стрічку «Готель 22», яку створила режисер Елізабет Ло. На прикладі окремих індивідуальних історій людей, відкритих у стрічці, юнаки здобули досвід аналізувати та усвідомлювати різні проблеми українського суспільства, навчилися шукати альтернативні шляхи для їх вирішення в правових категоріях.

«Особливо цікавим для вихованців видалось виготовлення власноруч соціальної реклами: «ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти». Хлопці намагалися передати через малюнок, через напис на плакаті своє ставлення до цієї хвороби», - зазначив начальник колонії Олександр Сайко.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації