Вхід | Реєстрація

У групі «А» — одразу чотири лідери

У групі «А» — одразу чотири лідери

Після трьох турів міні-футбольного чемпіонату Новосанжарського району лише сім команд мають стовідсоткові показники набраних очок. З них чотири знаходяться у групі «А».

Після 3‑го туру чотири команди у групі «А» мають по 9 набраних очок: руденківська «Зоря-1», яка у поточному турі обіграла «Чкалова» (13:3); «Ряське» із Машівського району, яке у цьому турі розгромило «Колос-2» (11:3); «Гетьман» із Галущиної Греблі, який одержав технічну перемогу над «Полузір’ям» (10:0). Четвертим лідером групи залишається драбинівська «Чиста криниця-2», яка на домашньому майданчику обіграла нехворощанський «Ветеран» (7:1).

У інших двох групах після цього туру лишилося тільки три команди, які ще не втрачали очок у цьому сезоні. У групі «Б» одноосібним лідером залишається «Колос» зі Стовбиної Долини, який у 3‑му турі обіграв «Оріль» із Лівенського з рахунком 5:3.

І, нарешті, у групі «В» продовжує панувати двовладдя. По 9 набраних очок мають «Маяк», який у цьому турі обіграв «Зорю-2» (6:2), та «Старс», який був сильнішим за «Сокіл-2» (4:2).

Результати решти матчів 3‑го туру: «Судівка» — «Маяк-2» — 1:8; «Оріль» (Нехвороща) — «Поліція» — 8:2; «Мажор» — «Кернел-2» — 5:3; «Чиста Криниця» — «Кернел» — 14:5; «Лиман» — «Сокіл» — 2:14; «Чкаловець» — «Ворскла» (Нові Санжари) — 3:1; «Ветеран» (Нові Санжари) — «Полузір’я-юніори» — 10:0; «Ворскла-Сталкер» (Кунцеве) — «Темп» — 6:2.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації