Вхід | Реєстрація

З наукою на «ти»

З наукою на «ти»

У Царичанській опорній школі в рамках проведення декади до Всесвітнього дня науки відбувся ряд заходів. Гасло декади: «Наука для глобального розуміння».

До школи завітали доценти, викладачі кафедр, декани факультетів, наукові працівники Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. У результаті зустрічей було підписано угоду про співпрацю школи з університетом. Тепер школярі зможуть відвідувати наукові конференції, семінари, уроки, брати участь у різних заходах, які відбуватимуться в університеті. Учені й викладачі співпрацюватимуть із учнівським загалом, передаючи науковий досвід.

У день візиту університетських педагогів у початковій школі відбулися майстер-класи з ліплення, аплікацій, створення композицій, квілінгу, витинанки. Для старших учнів були проведені вікторина з французької мови, заходи «Науковці ДНУ — учням школи», «Хімія в побуті», «Розв’язуємо задачі з фізики», науковий квест «День науки», практичне заняття «Авіамоделювання в Царичанці», реаліті-шоу «Навколо світу за одну годину», науково-практична конференція «Далекий і чарівний світ зірок», науковий пікнік «У світі нових професій».

Педагогічний колектив опорної школи всіляко сприяє розвитку учнів, які цікавляться наукою. Адже майбутнє будь-якої держави — за наукою, а діти — це інвестиції в майбутнє.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації