Вхід | Реєстрація

Кінезіотейпування: замість бинтів, джгутів і пов’язок

Кінезіотейпування: замість бинтів, джгутів і пов’язок

Приказка «Вік живи — вік учись», здається, не втратить свою актуальність ніколи. Нещодавно довелось учерговий раз переконатись у цьому. Справа в тому, що в свої 30 років я намагаюсь щодня займатись спортом. Та, на жаль, не завжди дотримуюсь усіх порад спеціалістів. Наприклад, перед черговим забігом не розімнусь, як слідує, або зайвих півгодини позаймаюсь з гантелями і штангою. Потім у мене страшенно болить усе тіло. Якщо говорити на сленгу спортсменів, усі м’язи охоплює кріпатура. Та одного разу трапилась значно неприємніша ситуація. Осінньо-зимовий період не завжди дозволяє бігати за містом. Тому доводиться займатись цим на стадіоні. Асфальтне покриття на ньому бажає бути кращим. Отож, під час пробіжки я випадково спіткнувся і розтягнув м’язи ноги.

Ця травма заважала здійсненню моїх планів, тому довелось шукати швидких способів одужання. Благо, що я розповів про свою травму товаришеві, який професійно займається армреслінгом. Він порадив мені метод «кінезіотейпування». І цей варіант мені дуже допоміг. Спеціальна бавовняна стрічка зафіксувала м’язи, який страшенно турбував мене, забезпечив їх адекватну роботу та майже повністю позбавив мене больового ефекту. Головна перевага Кінезіотейпування полягає в тому, що  метод абсолютно не обмежує рухи. А бавовняна стрічка тримається протягом п’яти днів і з нею можна навіть занурюватись у воду.

Товариш також і порекомендував мені сайт, на якому продаються доступні кінезіотейпи http://kinesiotape.com.ua/o-kineziotejpirovanii/instruktsiya-ispolzovaniya.

Отак у свої 30 років я вперше дізнався про чудовий метод лікування. У іншому випадку мені б довелось намотувати еластичний бинт і шкутильгати тиждень або навіть більше.

Товариш говорить, що тейп регулярно використовують усі спортсмени. У випадку армреслерів це відбувається фактично після кожних змагань. У боротьбі з суперником рукоборець кожного разу отримує мікротравму. І спеціальні бавовняні стрічки допомагають швидше оговтатись після змагань та приступити до тренувань. Він пояснив, що завдяки використанню тейпа, прискорюється загоєння ран, розсмоктуються гематоми, стабілізується робота суглобів. Крім того, збільшується вільний об’єм рухів. Людина почуває себе настільки комфортно, що навіть забуває про свою травму. А це, до речі, допомагає швидшому одужанню. Тому запам’ятайте цей метод і відмовтесь нарешті від джгутів, бинтів і пов’язок.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2017, 08:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації