Вхід | Реєстрація

У Горішніх Плавнях визначили кращі фотороботи конкурсу «Фотосушка»

У Горішніх Плавнях визначили кращі фотороботи конкурсу «Фотосушка»

3 грудня під час фотовиставки-конкурсу «Фотосушка» були відібрано 15 фоторобіт. Їх авторам вручили дипломи «За кращу роботу сезону 2017» та пам’ятні подарунки – фоторамки від відділу культури, спорту і туризму.

4 грудня «Фотосушку» відвідав міський голова Дмитро Биков. Відзначивши різноманітність тематики і креативність фоторобіт городян різного віку, він сказав: “Твори фотомистецтва збагачують людину новими враженнями і дарують їй естетичну насолоду. Фотографія відкриває людині характери, допомагає пізнати саму себе. Непроста робота відбирати найкращі фотографії. Проте, ми їх визначили”.

На призи міського голови відібрано 5 найкращих фоторобіт:
І місце – фотографія Роберта Гармидера «Вчити ніколи не пізно».
ІІ місце – фоторобіти Антоніни Кулієвої «Кульбаба» та Наіри Кірокосян«Жага до життя».
ІІІ місце – фотознімки Володимира Тарасова «Сумна мавпочка» та Олександра Бєлова без назви.

Призи міського голови переможцям вручать 11 грудня на апаратній нараді у виконкомі.

Всього в експозиції представлено близько 170 авторських робіт різних жанрів і стилів, як професійних фотомайстрів, так і фотографів-аматорів віком від 8 років до 81 року. Проведення фотовиставки ініціював професійний фотохудожник Сергій Єрух.

В експозиції «Фотосушки» було представлено тематичні банери – «Активний відпочинок», «Фестивальний рух», «Промисловий і паломницький туризм», а також фотографії пейзажного та побутового жанру, портрети, фотознімки тварин, комах, квітів, плодів, чорно-білі фото з домашніх архівів. Тобто, тематика робіт була найрізноманітнішою – від садової квітки до психологічного портрета.

Ініціатор «Фотосушкі» Сергій Ерух зазначив, що нинішня фотовиставка – це можливість для людей, які захоплюються фотографією, відкрити глядачам красу навколишнього світу, показати оригінальність сприйняття, продемонструвати вміння бачити у звичайних речах особливу красу.

За три дні фотовиставку відвідала велика кількість городян. Фотовиставка-конкурс буде працювати до 8 грудня.


Автор: «Горішні Плавні онлайн»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації