Вхід | Реєстрація

Ми знаємо, про що мріють маленькі кременчужани!

Ми знаємо, про що мріють маленькі кременчужани!

Пам’ятаєте легенду про Миколая, який за життя завжди допомагав всім, хто потребував його підтримки? Саме таких сучасних Миколаїв ми шукаємо для маленьких кременчужан! Подарувати дитині казку просто! Ви ще не знаєте як? Тоді ми йдемо до вас! ;-)

Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський центр соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді, Управління у справах сім’ї, дітей та молоді та Департамент освіти Кременчука вже п’ятнадцятий рік поспіль проводять загальноміську акцію „Святий Миколай - дітям”.

Одним з традиційних етапів акції є Марафон написання листів Святому Миколаю, який цього року охопив 7 соціальних установ, об’єднав 137 волонтерів та зібрав мрії 169 маленьких кременчужан.

В рамках Марафону волонтери завітали до соціальних закладів та створили справжні мальовані шедеври разом із найменшими дітками. Кожен малюнок – це найзаповітніша дитяча мрія. Інколи – велика, інколи – зовсім маленька та, здавалося б, буденна.

Отже, ми презентуємо топ-7 найпопулярніших подарунків цього року:

  1. Найрізноманітніші ляльки
  2. Машинки, потяги, літачки
  3. Конструктори
  4. М’які іграшки
  5. Фрукти та солодощі
  6. Роботи великі та маленькі
  7. Техніка: телефони, плеєри, навушники, колонки

Серед побажань також багато різноманітних настільних ігор, м’ячів, ляльок, машинок, конструкторів та багато різноманітних іграшок.

З оригінальних побажань варто зазначити:

  1. Набір для шиття: голка, нитки, намистинки, тканина, ґудзики, наперсник
  2. Шапка та рукавички
  3. Туристичний намет
  4. Біблія
  5. Акустична гітара
  6. Іграшковий касовий апарат
  7. Форма збірної України з футболу

Всі малюнки, зібрані в рамках Марафону, можна побачити у групі в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/parlament.kremenchuk

Біля кожного фото з малюнком розміщена інформація про дитину та опис бажаного ним подарунку від Святого Миколая.

Схема дуже проста: обираєш мрію дитини та виконуєш її. Подарунок потрібно передати в Центральний офіс благодійної акції «Святий Миколай - дітям», що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, буд. 19/3, контактний телефон 3-51-06, 068-018-18-95.

Усі зібрані подарунки будуть передані маленьким адресантам 19 грудня 2017 року під час святкової програми в соціальній установі міста.

Подаруй мрію дитині, разом з нами!


Автор: «Молодіжний парламент Кременчука»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2017, 19:19 | Кременчук | Благодійність
1. Ltava / 6 грудня 2017, 06:50
"Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський центр соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді, Управління у справах сім’ї, дітей та молоді та Департамент освіти Кременчука" скільки чиновників :))
2. Адекватник / 6 грудня 2017, 08:05
Підри.. блін. Колись діткам дарували книжки, спонукали їх до навчання і до побудови свого майбутьного своїми руками. А тепер дарують Біблію і програмують свідомість діток на очікування "манни небесної" від якогось «святого» жида.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації