Вхід | Реєстрація

У Гребінківському районі під час пожежі постраждав чоловік

У Гребінківському районі під час пожежі постраждав чоловік

5 грудня о 17:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по провулку Шкільному у селі Павлівщина Гребінківського району виникла пожежа.

 Вогнеборці, які прибули за викликом встановили, що на території приватного домоволодіння  у середині житлового будинку, виникла пожежа.

Силами рятувальників займання о 17:55 локалізовано, а о 19:25 ліквідовано. Вогнем знищено частину домашнього майна та  пошкоджено 4 кв. м перекриття.

Внаслідок пожежі постраждав господар.

Він  отримав отруєння продуктами горіння, термічні опіки II ступеню  та доставлений до Гребінківської центральної районної лікарні.

Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, вдалося вчасно локалізувати пожежу та врятувати  житловий будинок від повного знищення полум’ям.

До гасіння залучалися 5 чоловіків  особового складу 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.

Причина займання встановлюється.


Автор: У ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2017, 13:41 | Гребінка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації