Вхід | Реєстрація

Кобелячани виборюють кубок області

Кобелячани виборюють кубок області

У запеклій боротьбі проти полтавських волейболістів наші земляки отримали перемогу.

2 грудня відбувся фінальний етап волейбольного кубкового турніру, який проводила обласна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». У ньому взяли участь збірні Полтавського, Гадяцького, Миргородського, Глобинського, Новосанжарського і Кобеляцького районів. Команди були розділені на дві групи.

Наші спортсмени змагались проти новосанжарських і глобинських волейболістів. Перших кобелячани обіграли з рахунком 2:0, других — 2:1.

Полтавчани в своїй групі насухо перемогли суперників і з Миргорода, і з Гадяча.

У фінальному поєдинку зустрілись кобеляцька і полтавська збірні. Перший період виграли полтавчани, другий був за нашими земляками. У запеклій і емоційній боротьбі кобелячани виграли з рахунком 15:13.

Призерів та переможців привітав голова обласної організації Анатолій Головань. Полтавчанам він вручив медалі і грамоти, а кобелячанам — кубок.

Збірну Кобеляцького району представляли: Олексій Колінько, Степан Панченко, Олексій Дрофа, Дмитро Чорний, Іван Даценко, Микола Пащенко, Максим Пищита та Євген Дендеберя.

До речі, у минулому році кобелячани теж дійшли до фіналу, але поступились кременчуцьким волейболістам.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2017, 13:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації