Вхід | Реєстрація

Передплатити «ЕХО» можна через Інтернет

Передплатити «ЕХО» можна через Інтернет

Відтепер кожен житель Кобеляцького району, України і всієї планети може передплачувати і читати тижневик «ЕХО», не виходячи з кімнати.

Вибачте за дещо пафосний початок. Але цього моменту чекали і працівники редакції, і деякі читачі. Доводилось не один і не два рази чути як від жителів Києва, так і від мешканців Підгори одне запитання:

— Та коли ж ви нарешті запустите електронну версію газети?

Дійсно, у двадцять першому столітті частина людей звикли отримувати практично всю інформацію за допомогою Інтернету та пристосованих для цього електронних пристроїв. Добре це чи погано — сперечатися безглуздо. Так є і так буде.

Тому зрозуміло, що частина наших читачів давно прагне мати можливість отримувати електронну, а не паперову версію газети. Тим більше, що деякі місцеві ЗМІ досить давно це зробили. Тепер зробили і ми.

Тепер кожен бажаючий може передплатити через Інтернет і паперову, і електронну версії газети. Звичайно ж, із ідентичним змістом. Для цього потрібно лише зайти на редакційний сайт і здійснити кілька нехитрих маніпуляцій, щоб оформити передплату. Гроші можна заплатити через «Приват 24» або інші відомі платіжні системи. Далі — про переваги електронної версії «ЕХО».

Перше. Це — дешевше. Редакція не несе витрат на друк та доставку, тому, зрозуміло, що такий варіант газети коштуватиме менше, аніж паперовий. Ціна одного номера — п’ять гривень. Для порівняння, вроздріб паперовий варіант коштує 10 гривень, тобто, вдвічі дорожче.

Друге. Швидкість і якість доставки залежатиме лише від якості інтернет-зв’язку місцевості, у якій ви живете чи перебуваєте. У четвер вже о 6 ранку ви будете читати «ЕХО» на моніторі свого комп’ютера чи дисплеї смартфона або планшета незалежно від того графіку роботи пошти, самопочуття листоноші й інших об’єктивних та суб’єктивних факторів.

Третє. «ЕХО» можуть передплатити й читати і ті, хто зараз з різних причин мешкає далеко від малої батьківщини. Адже Інтернет кордонів не знає. Раніше люди читали про новини кількох районів на сайті, де вони з’являлись неодночасно. Зараз люди отримуватимуть повноцінну газету.

Розуміючи, що далеко не всі можуть і навіть хочуть читати газету з монітора комп’ютера, ми залишаємо і паперовий варіант «ЕХО». До речі, у Європі, де все давно інтернетизовано, паперові ЗМІ не загинули. Це при тому, що коштують вони там дуже дорого. Але, не дивлячись на названі чинники, люди, як і сто років тому, люблять розгортати улюблену газету і проглядати сторінки. Так і в нас.

Крім того, ми розуміємо, що далеко не скрізь люди мають доступ до якісного Інтернету. Тому в них поки що немає альтернативи паперовій версії. «ЕХО» на папері теж можна передплатити через Інтернет, керуючись інструкцією на сайті.

Паперовий варіант «ЕХО» можна передплатити на будь-який термін, від місяця до року. Один номер коштує близько 7 гривень.

Електронний варіант коштує 5 гривень. Передплачувати можна від одного номера і більше. Але для того, щоб почитати «старий» номер газети, теж доведеться заплатити.

Ось такі новини перед Новим роком. Вважаю їх позитивними. Сподіваюся, ви — теж.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2017, 16:42 | Полтавщина | Суспільство


1. don / 7 грудня 2017, 23:24
Це справжній грабьож. За до платити 5 гривень? ця туфта від Писак і 50 коп не коштує, тут коментарі більш цікавіші

Змінено 07.12.2017, 23:25
2. Ltava / 8 грудня 2017, 06:33
1.don
«Це справжній грабьож. »

Не купляй , не читай , не спілкуйся ! Чи правда хтось замітить що Ви зникли ? :))
3. don / 8 грудня 2017, 09:11
2.Ltava
«Не купляй»

Гаразд
4. Чудо Юдо / 8 грудня 2017, 09:22
1.don
«тут коментарі більш цікавіші »

Ну бачиш, все не так погано, поки що найцікавіше безкоштовно :)
5. don / 8 грудня 2017, 09:35
потрібно було вводити платні коментарі, по 50 коп було б нормально, на самому Адекватнику не одну штуку підняли б
6. Седой / 8 грудня 2017, 10:21
А подписчиков банить не будут? :)))
7. микола козак / 8 грудня 2017, 11:00
1.don
«Це справжній грабьож. За до платити 5 гривень? ця туфта від Писак і 50 коп не коштує, тут коментарі більш цікавіші »

Ти афішував , Що Філон платитиме по 600грн в день , а йому ж десь потрібно брати ті гроші , от і читай туфту за гроші.Ти ж олігарх і що для тебе ті 5грн.
8. Седой / 8 грудня 2017, 12:20
А я подписался на год. Из-за таких, как Филон, у вас еще хоть как-то жизнь теплится. Без Эха утонете в болоте собственного маразма.
9. don / 8 грудня 2017, 14:02
7.микола козак
«Що Філон платитиме по 600грн в день , а йому ж десь потрібно брати ті гроші , от і читай туфту за гроші.»

на мою думку, ці кошти йтимуть у карман Попову, у якого Філон батракує
а 600 грн то він платитеме за власний проект, за який не уточняв, можливо треба буде картошку перебирати
7.микола козак
« і що для тебе ті 5грн.»

я вже пообіцяв Лтаві, що не платитему
а обіцянки я звик виконувати
10. don / 8 грудня 2017, 14:05
8.Седой
«А я подписался на год.»

так ну в тебе ж пенсія воєнна, тобі можна
11. Ltava / 9 грудня 2017, 07:53
9.don
«ці кошти йтимуть у карман Попову,»

:)))))))))))))))))) Ви ще і досі хочете щоб приватна власність була націоналізована і усі читали виключно «Колос» :)) Ідіть у міську раду там за бюджетні кошти підпільний агітлисток випускають , читайте :))
12. Ltava / 9 грудня 2017, 07:54
10.don
«так ну в тебе ж пенсія воєнна, тобі можна»

А для чого Вам ніки якщо Ви усі один одного знаєте :))
13. Седой / 9 грудня 2017, 10:57
для конспирации :)))
14. Ltava / 9 грудня 2017, 13:10
13.Седой
«для конспирации :)))»

Дурити простих та наівних читачів ? :))
15. don / 9 грудня 2017, 19:01
Дурити дурочок
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації