Вхід | Реєстрація

Світ врятують любов і доброта

Світ врятують любов і доброта

Третього грудня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день інвалідів. У цей день прийнято нагадувати, що серед нас є люди з особливими потребами, фізичними вадами і їм необхідні увага та милосердя.

Зазвичай для дітей-інвалідів різноманітні служби влаштовують святкові заходи, дарують подарунки, щоб дітки відчували себе такими, як усі.

Напередодні такої дати у Будинку дитячої та юнацької творчості для дітей з особливими потребами Царичанської об’єднаної територіальної громади відбувся розважальний захід «Людина починається з добра». Такі зустрічі у стінах закладу вже стали традиційними.

До актової зали БДЮТу зійшлися діти з батьками, вчителями, гості. Відкрили свято ведуча Валентина Сергієнко і старша група гурту «Лайм Некст» з піснею «Добрий ранок, Україно». Далі до присутніх звернулися начальник соціально-гуманітарного відділу Царичанської селищної ради Юрій Липка та помічник депутата обласної ради Гошгара Мухтарова Людмила Костенко. Гості прийшли не з пустими руками. Юрій Липка повідомив, що у цей день діти отримають вагомі подарункові солодкі набори, які для них приготували селищний голова Геннадій Сумський, депутатський корпус, виконавчий комітет громади. А Людмила Костенко вручила цілий набір різноманітних дитячих настільних ігор від депутата.

Привітав присутніх і священик Свято-Покровського кафедрального собору отець Діонісій та вручив кожному ікону.

Віряни Центру ведичної культури міста Дніпро танцювали запальні індійські танці та пригощали усіх солодощами.

Концертна програма складалася з танців і пісень у виконанні колективів «Натхнення», «Домісолька», «Лайм Некст». Працівники БДЮТу провели ігри й конкурси, за які учасники теж отримали щедрі призи.

По закінченні розважальної програми кожна дитина одержала по кілька подарунків від організаторів і спонсорів свята.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Borch / 12 грудня 2017, 03:55
я не потію сяючи
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації