Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі перекинувся вантажний автомобіль

У Кобеляцькому районі перекинувся вантажний автомобіль

Працівники районного відділення поліції під час проведення заходів по усуненню наслідків аварії здійснювали регулювання дорожнього руху з метою недопущення утворення затору.

Аварія за участі вантажівки «INTERNATIONAL» з напівпричепом сталася на 126-му кілометрі автодороги  Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка. За кермом перебував 57-річний мешканець Одеси. Попередньо, чоловік не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та допустив перекидання вантажівки.

Унаслідок автомобільної пригоди пошкоджені транспортний засіб та вантаж,  потерпілих не має. На водія працівники поліції склали адміністративний протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Для евакуації вантажу та автівки залучалася додаткова техніка та вантажний кран. Працівники Кобеляцького відділу поліції регулювали рух транспортних засобів та забезпечували безпеку дорожнього руху на вказаній ділянці дороги.


Автор: За інформацією Кобеляцького відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2017, 19:11 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації