Вхід | Реєстрація

Хлопці Кременчуцької виховної колонії зустрілися з фахівцем Центру зайнятості

Хлопці Кременчуцької виховної колонії зустрілися з фахівцем Центру зайнятості

8 грудня 2017 року до вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» завітала спеціаліст Кременчуцького міського центру зайнятості Тетяна Кірєєва.

Зустріч відбулась в рамках відзначення Тижня права. Фахівець провела семінар щодо праці молоді, додержання трудового  законодавства при працевлаштуванні неповнолітніх. Під час семінару  спеціаліст надала роз’яснення норм трудового законодавства при працевлаштуванні молоді, наголосила на правах неповнолітніх осіб, які поєднують працю з навчанням.

Начальник колонії Олександр Сайко наголосив, що профорієнтаційна робота для молоді має важливе значення. Оскільки юнаки більше дізнаються про особливості професій, зокрема тих, які вкрай необхідні на підприємствах області. Питання: ким бути? Де навчатися та працювати? Яку професію обрати у майбутнє? Які зі своїх умінь, нахилів та здібностей перетворити на «справу життя»? - свого часу стануть актуальними для кожного хлопця.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації