Вхід | Реєстрація

Кабмін затвердив будівництво шляхопроводу та розв’язки на трасі Дніпро-Решетилівка

Кабмін затвердив будівництво шляхопроводу та розв’язки на трасі Дніпро-Решетилівка

Кабмін затвердив будівництво шляхопроводу та розв'язки на трасі Дніпро-Решетилівка за 770 млн гривень.

Кабінет міністрів затвердив проект будівництва шляхопроводу і транспортної розв'язки при реконструкції автодороги державного значення Р-52 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка на ділянці 129,4-131,2 км. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з текстом проекту, категорії пересічних доріг - I-б, клас розв'язки - I. Для дороги Дніпро-Решетилівка довжина споруджуваного ділянки складе 174 км, для дороги Полтава-Олександрія - 2,39 км.

Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах на 25 травня 2017 року становить 768,754 млн гривень, в тому числі: будівельних робіт - 612,599 млн. гривень, обладнання - 409,4 тис. гривень, інші витрати - 155,745 млн. гривень.

Термін будівництва зазначених об'єктів, згідно з проектом, становить 26 місяців.

Нагадаємо, Кабмін у вересні 2017 сформував нові транспортні коридори і продовжив ряд міжнародних маршрутів. Так класифікація дороги регіонального значення Р-52 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка була підвищена до національної дороги Н-31.

У лютому повідомлялося, що "Укравтодор" продовжить реконструкцію дороги Р-52 з розширенням її до чотирьох смуг і в поточному році на цю дорогу буде направлено 350 млн гривень.

Дорога Р-52 є відгалуженням від міжнародної автомобільної дороги М-03 / Е40 Київ-Полтава-Харків, забезпечує сполучення столиці з містами Дніпро і Запоріжжя. Має протяжність 146 км і проходить по території Полтавської та Дніпропетровської областей.


Автор: «Центр транспортних стратегій»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2017, 10:35 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації