Вхід | Реєстрація

На апаратній нараді говорили про соціальний захист та опалювальний сезон

На апаратній нараді говорили про соціальний захист та опалювальний сезон

 У понеділок на щотижневій нараді у голови райдержадміністрації розглянуто питання про реалізацію  державної  політики  в галузі  соціального забезпечення  та соціального захисту населення в Кобеляцькому  районі. На це питання доповідали начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Зоя Петренко,  директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Білаш та директор Кобеляцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Валентина   Кинько.

Про стан проходження опалювального сезону 2017-2018 року в закладах освіти, медицини, культури Кобеляцького району звітувала завідувач сектору  житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва, містобудування та архітектури райдержадміністрації - головний архітектор району Наталія Фещенко.

Підбиваючи підсумки першого питання, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко акцентувала увагу на забезпеченні  повного використання  коштів за бюджетними  програмами,  в тому числі, придбання житла для осіб з інвалідністю та членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції,  на налагодженні співпраці з Бутенківською  об’єднанною територіальною громадою щодо подальшого надання соціальних послуг  працівниками районного територіального центру соціального обслуговування. Також наголосила на необхідності вжиття додаткових  заходів  щодо опалення житлових приміщень пристарілих, рекомендувала активізувати роботу  з соціально незахищеними  категоріями  населення в тих сільських  радах,  де відсутні  фахівці з соціальної роботи, налагодити співпрацю з  лікарнею щодо  здійснення супроводу  матерів – породіль  щодо  відповідального батьківства, попередження  відмови від  дитини та використання коштів  держаної допомоги  при народженні за призначенням.

Таміла Вячеславівна доручила провести роботу з органами місцевого самоврядування, в яких перебувають  на обліку  діти – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, щодо забезпечення  їх житлом. До речі, на даний час вже подані  документи Бутенківською об’єднанною територіальною громадою на придбання трьох будинків   для   дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Насамкінець апаратної наради, голова райдержадміністрації рекомендувала тримати на контролі питання закінчення виконання ремонтних робіт у терапевтичному відділенні Світлогірської  районної лікарні, активізувати роботу диспетчерської служби філії ПАТ «Полтаваобленерго»  у зимовий період та запропонувала провести  нараду за участю  районних служб, стосовно  розрахунку за  спожиті енергоносії  бюджетними установами.


Автор: Прес-служба Кобеляцької райдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2017, 11:44 | Кобеляки | Суспільство
1. Ltava / 13 грудня 2017, 07:03
" Також наголосила на необхідності вжиття додаткових заходів щодо опалення житлових приміщень пристарілих," яких ? Яких ?
2. Ltava / 14 грудня 2017, 17:29
Прочитав інформацію і спробував повторити про що йшлося - не зміг , ото спеціалісти :))
3. Zorn / 12 листопада 2018, 11:13
2.Ltava
«Прочитав інформацію і спробував повторити про що йшлося - не зміг , ото спеціалісти :))»

Отож бо, яка служба-терцентр- така і інформація про його роботу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації