Вхід | Реєстрація

Прокуратура намагається повернути громаді право володіння будинком культури та дитячим садком

Прокуратура намагається повернути громаді право володіння будинком культури та дитячим садком

Господарський суд Полтавської області задовольнив позов Миргородської місцевої прокуратури, пред’явлений до виконавчого комітету Остап’ївської сільської ради Великобагачанського району та ТОВ «Агрооб’єднання фермерських господарств «Еліта», про визнання недійсним рішення виконавчого комітету сільради від 17 вересня 2008 року «Про оформлення права приватної власності» та свідоцтв на право приватної власності щодо двох будівель.

Йдеться про будинок культури загальною площею 1879,7 кв. м. вартістю 1 млн. 588 тис. грн. та дитячий садок площею 950 кв. м., вартість якого – 374 тис. грн., які у 2008 році незаконно були передані у приватну власність товариству.

Про це повідомила начальник відділу представництва інтересів громадянина або держави в суді та при виконанні судових рішень прокуратури області Ольга Пальонна.

Наразі рішення суду не набрало законної сили, так як ТОВ «Агрооб’єднання фермерських господарств «Еліта» оскаржило його до Харківського апеляційного господарського суду.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2017, 11:40 | Велика Багачка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації