Вхід | Реєстрація

А що буде?

А що буде?

Страх і сумніви — найбільші вороги українців. Правда ж? Страх перед змінами. Сумніви у їх доцільності. Один із українських політиків колись влучно підмітив: «Українці замість того, щоб рухатися вперед, постійно розмірковують: «А що буде?» При цьому жартома додав: «А що буде, як у пса не буде буди? Пес змерзне і гавкатиме!». Жарти жартами, а українці справді часто витрачають час і енергію не на дію, а на сам процес обмірковування.

Особливо зараз, у період реформ. Усі переймаються усім: «А що буде із районом?», «А що буде із медициною?», «А що буде із освітою?» При цьому всі готові рецепти вже давно є. Передові країни світу давно пройшли тим шляхом, яким зараз ідемо, точніше, повземо, ми: провели територіальні реформи, осучаснили освіту та медицину, розвинули економіку. Але ж нам готові рецепти не підходять, правда ж? У нас свій, окремий, шлях. Ми постійно роздумуємо: «А чи варто? А чи на часі? А як би так все змінити, щоб нічого не змінювати?»

При цьому ми постійно себе жаліємо та недооцінюємо. Он Ізраїль колись змінили 14 чоловік, які поставили собі за мету побудову повноцінної держави. Тепер ми вчимося у них тому, як виховувати майбутніх лідерів (читайте про це у наступному номері в матеріалі про новосанжарця Максима Михайлика, який став слухачем Української академії лідерства). У нас чотири роки тому за якісні зміни вийшов на вулицю мільйон українців. Але ми і досі чекаємо: ну от, нехай іще одне покоління пройде, а там уже хоч онуки наші та заживуть.

Натомість, попри усі скидки на ментальність і любов до загадування «а що буде?», автору здається, що все необхідне для змін країни у найближчі рік-два в українців є. Щоправда, значній кількості співвітчизників доведеться змінити мислення і звикнути до нових реалій.

Що у освіті, приміром, головним буде не те, як і скільки дитина запам’ятовує рядків із вірша чи формул, а те, як вона уміє сформувати та висловити свою думку; те, як вона здатна на практиці використати свої знання.

Що у медицині, до прикладу, частина послуг стануть платними на законній підставі, зате не доведеться годинами витрачати нерви у чергах, підсовувати лікарям у кишені м’яті купюри чи домовлятися про прийом «по блату».

Що із часом не стане, власне, самого району. При цьому зменшиться кількість чиновників та «високих кабінетів», а довідки та інші документи можна буде замовити через мережу Інтернет чи поштою.

А що буде іще? Усе буде добре. Але виключно за нашої із вами участі.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2017, 09:17 | Полтавщина | Редакційна


1. don / 15 грудня 2017, 09:43
усе буде добре, треба тільки трішки почекати
2. микола козак / 15 грудня 2017, 09:53
Автор більш за все звалився з неба.Ніхто нічого в Україні не обдумує , саме тому ми живемо , як живемо , не живемо , а виживаємо.Автор очевидно не дарсма ставить в приклад Ізраіль.
3. Чудо Юдо / 15 грудня 2017, 09:57
Ой, це Вован даремно, ой, даремно...
Адекватник, ату його! Ату!
4. земеля / 15 грудня 2017, 10:00
Внимательно прочитал написанное. Что не абзац то пипец: горючая смесь хамства и тупости паршывлюка ( не просто так украинцам раздавали фамилии). Последнее что хочет эта журналистская проститутка так это то, что нам уже и думать нельзя. Реформы в таком виде приемлемы только на западе, где пенсии порядка 1000 баксов и промышленность на уровне и законы выполняются. А у нас? Так сколько нам еще нам ждать? Ответом на статью может быть одно: а дали будет плохо, очень плохо. И не только бедным но и богатым. Не тот нам путь СЕЙЧАС нужен.Та же Европа, и немцы в частности первую часть прошлого столетия только то и знали что воевали.
5. земеля / 15 грудня 2017, 10:25
1.don
«, треба тільки трішки почекати»


Уже дочекались. До того что беглый грузин бегает безнаказанно по Украине и призывает убрать президента. Нравится он кому или нет - но он наш украинский президент. И мы какие то странные люди (имею ввиду власть) не реагируем на это. Понятно что он бегает за спиной америкосов, но где же хотя бы наше самолюбие?
6. микола козак / 15 грудня 2017, 11:28
5.земеля
« но где же хотя бы наше самолюбие?
Додати коме»

Осталась тільки гудність після революції гідності
7. Адекватник / 15 грудня 2017, 12:40
2.микола козак
«Автор очевидно не дарсма ставить в приклад Ізраіль.»

Канєшно ж не дарма, він за такі статті шекелі отрмує. Вован то знає на кого він працює. А щоб з Ізраілю приклад брати, чи вчитись у нього, так для того ж треба мізки мати. А де вони у українців. Равинат у ту війну успішно натравив німців на СРСР, потім звинуватив тих же німців у холокості і дурні німці й досі йому крупні суми башляють. Зараз вони крачать гевалт і хочуть щоб покаялася перед ними Росія, а потім вони будуть і Россію доїти. Таке саме як із німцями, вони хотіли вчинити і з українцями, натравивши їх на Росію після майдану, але поки що не вигоріло. Ну будуть тепер тему Богдана крутити, або антисемітизм роздмухувати, щось та й вигорить. Головне - щоб бабло до них текло. Посилання на www.youtube.com
8. Адекватник / 15 грудня 2017, 12:41
4.земеля
« ( не просто так украинцам раздавали фамилии).»

Таки да.
9. Адекватник / 15 грудня 2017, 12:45
5.земеля
«Уже дочекались. До того что беглый грузин бегает безнаказанно по Украине и призывает убрать президента»

Путин уже прикалується, запитуючи "..а что, на Украине нет настоящих украинцев? И Украина все это терпит". Подібне колись і Сталін казав: "Украинская верхушка должна быть украинской..". (Після 10 хвилини на відео)Посилання на www.youtube.com
10. Адекватник / 15 грудня 2017, 12:54
І ти дивись, що цей пришелепуватий пише: "Що у медицині, до прикладу, частина послуг стануть платними на законній підставі, зате не доведеться годинами витрачати нерви у чергах, підсовувати лікарям у кишені м’яті купюри чи домовлятися про прийом «по блату». Та можна ще проще питання вирішити. Йдьте в Ізраіль, там теж черги немає і рівень медицини не українский. Для цього не треба й голову морочити, бери квиток і гайда. А медичні вузи треба закрити. Буде економія не лише для бюджету, а і для карману татів і мамів пославших своїх дітей на навчання. Ізраільтяни можуть і до вас додому приїхати, тільки дзвоніть і замоляйте, і будуть швидше нашої "швидкої". По телевізру вони навіть свою рекламу крутять "Ізраільска онкологія ЛІСОД". Хто слабкуватий у івриті, нагадаю, що вони читають і пишуть навиворіт, тобто, КІБОРГ по їхньму читається, як ГРОБІК, а ЛІСОД означає ДО СІЛ. "За ваши гроші любий каприз. І не треба навіть голову ламати.
11. Адекватник / 15 грудня 2017, 12:59
Пришелпуваті українці самі розвалили і розпродали державу, знищили усю промисловість, в тому числі і оборонну, і тепер сидять і щось ще кумекають. Та усьо вже. Тепер, ось, як у путінському адекдоті, якщо до вас прийдуть відбирати останнє, вдягайте вишиванку і шаровари і кажіть "Добрий вечір, брусельский час 19 годин 30 хвилин". Посилання на www.youtube.com
12. Ne geroy Ukrain / 15 грудня 2017, 13:37
шо буде, шо буде...
Та нічо не буде, нікому те БУДЕ вже втілювати в життя!
13. don / 15 грудня 2017, 13:46
10.Адекватник
«дивись, що цей пришелепуватий пише»

а я благодарний Паршевлюку, за те що він тоді брав участь у Революції Гідності і таки повалив злочинну владу, мені зараз набагато краще живеться ніж при Януковичу
тоді Янукувич безпідставно виплачував величезні пенсії, які були майде рівні зарплатам, та ще й майже всі пенсіонери сиділи на пільгах. тоді старики жирували, а молодьож смоктала, зараз навпаки
14. земеля / 15 грудня 2017, 14:59
13.don
«тоді старики жирували, а молодьож смоктала, зараз навпаки»


Дон сам понимаешь что пишешь?. Включи логику, о которой тебя Адекват так и не научил. Молодежь может за кордон поехать и заработать пару тугриков, а старики, больные? Такое отношение к старикам, даже словесное, это просто кощунство. У тебя точно кастрюля на голове, сними ее пока не поздно. Абармот.
15. земеля / 15 грудня 2017, 15:26
13.don
«а молодьож смоктала, зараз навпаки»


Дон. Сосед(чоловик старшого вику), прочитав твои перлы
сказал следующее, этому Дону не повезло, и в молодости сосал, и в старости сосать придется и не только палец.
16. don / 15 грудня 2017, 15:39
15.земеля
«Сосед(чоловик старшого вику), прочитав твои перлы»

я не пойму, ви там з будинку пристарілих пишете?
17. don / 15 грудня 2017, 15:44
14.земеля
«Молодежь может за кордон поехать и заработать пару тугриков, а старики, больные? »

міліони поїхали у Європу і заробляють хароші гроші, але з них у наш пенсійний нічого не йде, ото і приходиться смоктати пенсіонерам
14.земеля
«Такое отношение к старикам, даже словесное, это просто кощунство.»

я просто розповів правду
18. микола козак / 15 грудня 2017, 16:45
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
17.don
«я просто розповів правду»

Ти просто гімно-ідіот.А взагалі просто дурко.
Адмін , не спіши видалять.
19. Адекватник / 15 грудня 2017, 17:33
17.don
«ле з них у наш пенсійний нічого не йде, ото і приходиться смоктати пенсіонерам»

Прийдеться смоктати й тим, хто поїхав заробляти, бо воно і їм нікуди не йтиме і будуть вони без пенсії. А зароблені гроші мають властивість дуже швидко закнічуватися.
20. земеля / 15 грудня 2017, 18:01
17.don
«міліони поїхали у Європу і заробляють хароші гроші, але з них у наш пенсійний нічого не йде,»


Вот они и обеспечивают Европейских (польских) пенсионеров а не наших с тобой родителей.
21. Beri Mor / 15 грудня 2017, 18:02
19.Адекватник
«Прийдеться смоктати й тим, хто поїхав заробляти,»

Так частина туди саме заради цього і їде.
22. Адекватник / 15 грудня 2017, 18:17
21.Beri Mor
«Так частина туди саме заради цього і їде.»

А! Ну так дон же не каже, а я не сообразив. Тоді їм і прапір в руки. Посилання на scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net
23. don / 15 грудня 2017, 19:21
19.Адекватник
«Прийдеться смоктати й тим, хто поїхав заробляти, бо воно і їм нікуди не йтиме»

Їм пенсія не потрібна. Всеодно буде соціальна допомога тим у кого немає стажу, і вона від мінімальної пенсії не відрізнятиметься
20.земеля
«Вот они и обеспечивают Европейских (польских) пенсионеров а не наших с тобой родителей.»

І нічого ж і не поробиш, все по Закону
24. don / 15 грудня 2017, 19:24
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
18.микола козак
«
Ти просто гімно-ідіот.А взагалі просто дурко»

Ти звичайне бидло, та ще й підарок, мабуть все мрієш про хуйки
25. микола козак / 15 грудня 2017, 20:58
24.don
«Ти звичайне бидло,»

Це ти так про себе ?Тобі вже давно потрібно лікуватись , Н.Санжари недалеко ж від Полтави.Ти просто терміново звернись на Шведську , я думаю , що там і досі лічать таких , як ти .А може медреформа , та вже закрили , тоді потрібно в Дніпро на Ігрень.
26. don / 15 грудня 2017, 21:08
Ні це я так про тебе
27. Чудо Юдо / 15 грудня 2017, 21:55
Я тут один розумію що Дон тупо прикалується?
Дон, пожалій своїх опонентів, вони уже старенькі, серця у них слабенькі...
28. don / 15 грудня 2017, 22:44
Та ні не приколююсь, навіщо це мені, я ж нічого не збрехав про сучасне «європейське» життя пенсіонерів, та й ніхто мені не опонує.
Та й по цифрах видно, що середня зарплата зросла в 3-4 рази, а пенсія залишилась та сама, основна масса получила +100 чи 200 грн
29. antibloger / 16 грудня 2017, 10:43
Хотілося б почути думку Паршевлюка і дона: а що саме вдалося змінити на КРАЩЕ за 4 постмайданівські роки, які реформи на їхню думку пройшли вдало, і чи не настогидло їм, разом з керівництвом держави, обіцяти кожен рік, що ось ось ми заживемо як в раю... Думаю дон напише якусь фігню, типу "сам дурак", бо чогось розумного від нього ще не читав, а Паршевлюк на конкретне запитання відморозиться і зовсім не дасть відповіді , та як сказати крім бла, бла, бла нічого ...
30. don / 16 грудня 2017, 12:54
Змін дуже багато і всі на краще, в яку сторону не глянеш, одне покращення.
Дороги ремонтуються шаленими темпами, зараз обласні центри всі закатані новеньким асфальтом і частково райцентри.
Місцеві бюджети отримали значні кошти на місцях, як наслідок капітальні ремонти інфраструктури та благоустрій населених пунктів
Молодь заробляє достойні кошти та насолоджується європейським життям
Із негативного бачу лише суттєве погіршення рівня життя пенсіонерів та звільнених дармоїдів-чиновників які ні за що отримували зарплатню, а тепер підвивають то тут то там у коментарях
31. don / 16 грудня 2017, 12:56
29.antibloger
«типу "сам дурак", бо чогось розумного від нього ще не читав,»

Від тебе розумного також нічого не чути, а лише одні запитання, то те поясніть , то друге
32. don / 16 грудня 2017, 12:57
29.antibloger
«кожен рік, що ось ось ми заживемо як в раю..»

Щоб гарно жити, то треба гарно працювати.
Під лежачий камінь вода не тече
33. Адекватник / 16 грудня 2017, 13:11
29.antibloger
«Думаю дон напише якусь фігню, типу "сам дурак",»

Бачиш, як ти помилився. Дон розложив все по поличках, як Карл Маркс. "И такое рассказал, ну до того красиво, Что и я чуть было не попал в лапы Тель-Авива", - співав Висоцький. А щодо «здобули» заказав сам пасічник: "при нинішніх темпах розвитку економіки, знадобитися 15 років, щоб вийти на рівень 2013 року" А він же не бла-бла, він колись у Кобеляках похвалявся, що входить у сімку найкрутіших еконмістів світу. Може дон від нього і крутіший, я не знаю, але Віктор Антрієвич все таки "голова", та ще й кумир усіх свідомих і зачинатель майданського руху Посилання на news.vash.ua
34. Адекватник / 16 грудня 2017, 13:12
32.don
«Щоб гарно жити, то треба гарно працювати.»

Ба, як шпарить, ну, блін, Сенека.
35. Адекватник / 16 грудня 2017, 13:15
Тут ось Андрій Ваджара, український політолог, логічне запитання задає. "Что будет, когда оргия закончится? Что будут делать те украинские граждане, которые в один прекрасный день очнуться и увидят действительную реальность?" А дійсно, цікаво було б знати. http://новости-украины.ru-an.info/новости/что-будет-когда-еврейская-оргия-на-украине-закончится/
36. саша ставицький / 16 грудня 2017, 14:00
30.don
«Дороги ремонтуються шаленими темпами, зараз обласні центри всі закатані новеньким асфальтом і частково райцентри.
»

Ти ніби і людина з гумором , але часто не думаєш , що ригуєш.Ну от дороги ремонтуєте побудовані комуняками і доведені вами ,маю на увазі такими новаторами , як ти , до стану бездоріжжя за 26 років , це при всих ефективних власниках , які розтягли Україну , як собаки стерво.А зарплати молоді вистачає на одяг із секонд-хенду і на дешеве буфло .Значна частина дівчат двинула в проститутки , а значна до ляхів горшуки виносити.Частина таких , як ти бізнесменів , випилює лісополоси та ліс на продаж , не посадивши за своє життя жодного деревця.Оце і все з вас , ефективних власників.
37. antibloger / 16 грудня 2017, 14:04
Нарешті дон відповів достойно, без "сам дурак " і матюків, Паршевлюк поки що мовчить! Але давай про дороги поговоримо через деякий час, я думаю почуємо і побачимо багато цікавого і за якість і за відкати...Щодо розвитку місцевих бюджетів то я знаю тільки 2 ОТГ в області «образцово-показательні» в інших справи не те щоб зовсім погано але і не так як похвалявся Река з Гройсманом.
А ще ти забув сказати про «вдалу» реформу поліції про «вдалу» боротьбу з корупцією, про «вдалу» роботу НБУ і т.д, і т.п. Молодь масово виїжджає батракувати за кордон бо через бездумні реформи, які ви згадуєте з Паршивлюком залишилася без роботи. А тепер скажи, який на твою думку, процент обіцяного людям на майдані виконано?
38. don / 16 грудня 2017, 14:39
36.саша ставицький
« такими новаторами , як ти , до стану бездоріжжя»

Я хоть в чому винен? Може то ти їх довів до такого стану
36.саша ставицький
«зарплати молоді вистачає на одяг із секонд-хенду»

Ти вдягаєшся в секенді? Чи збрехав?
36.саша ставицький
«Значна частина дівчат двинула в проститутки , а з»

Скільки твоїх знайомих дівчат стали приститутками? Чи знаву брехня?
36.саша ставицький
«значна до ляхів горшуки виносити.»

Те саме питання, що і вище
Хоча мабуть також брехня
36.саша ставицький
« , не посадивши за своє життя жодного деревця.»

Навіщо ти так оббріхуєш людей? Ти від цього отримуєш задоволення, чи в тебе в цьому заключається сенс життя?
Я кожен рік насажую дерева
37.antibloger
«Щодо розвитку місцевих бюджетів »

Навіть ЕХО рясніє статтями про постійні ремонти на мільйони гривень у районі та ремонти водогонів та освітлення, а ти пишеш про те що десь там в області
37.antibloger
«ти забув сказати про «вдалу» реформу поліції про «вдалу» боротьбу з корупцією, про «вдалу» роботу НБУ»

А що там не так? Я просто не в курсі
37.antibloger
«Молодь масово виїжджає батракувати за кордон бо через бездумні реформи, які ви згадуєте з Паршивлюком залишилася без роботи.»

Ті хто був з роботою, то ті тут і сидять, в т.ч. і я, а хто був без роботи, то ті поїхали, і зачепились у Європі і тепер мені розказують, що який я нерозумний, шо тут залишився
37.antibloger
«який на твою думку, процент обіцяного людям на майдані виконано?»

Це питання дуже цікаве. Я колись також його вивчав і дійшов висновку, що ніхто нічого толком і не обіцяв. Або ти напиши хто і що конкретно обіцяв. Мені також цікаво

Змінено 16.12.2017, 14:40
39. Седой / 16 грудня 2017, 14:49
Стишок нашел на корре, почему-то пока модер спит.

Вчера мой друг приехал с перемоги…
Над москалями, прямо из АТО.
Оглохший, одноглазый, одноногий
И с головой, по-моему, не то.
Он стал орать, что зря мы с ним скакали, Ч
то зря мы Беркут и покрышки жгли,
Печеньки гадостны, что нам там раздавали,
Что лишь беду себе на голову нашли,
Что Вальцман мразь и что Донбасс потерян,
Что надо штатам объявлять войну,
Что вуКраина гибнет, он уверен...
Короче, нёс какую-то херню.
Мы выпили и он затих немного.
Слеза катилась по его усам...
Неужто правда, нету перемоги?
Не может быть! Пойду, проверю сам.

Коммены в студию, плз!
40. Ltava / 16 грудня 2017, 15:06
39.Седой
«Коммены в студию, плз!»

Практично немає нічого щоб його не можна було б обхаяти :(( , назвіть тему або предмет і попробуємо разом найти недоліки або погрішності.
30.don
«Змін дуже багато і всі на краще,»

Зміни дійсно не всі ведуть до покращення , але на те вони і зміни щоб щось починати , а прагнення більшості людей без напрягу прокинутися завтра в новій реалії без особистого внеску були завжди , цю тягу до "манни небесної " віками використовують розумніші люди :))
41. Ltava / 16 грудня 2017, 15:08
39.Седой
« ніхто нічого толком і не обіцяв. »

Це перше А друге - ті хто очікує від майдану змін на покращення самі на майдани не ходили і вкладу в покращення не роблять :))
42. Ltava / 16 грудня 2017, 15:11
37.antibloger
«А ще ти забув сказати про «вдалу» реформу поліції про «вдалу» боротьбу з корупцією, про «вдалу» роботу НБУ і т.д, і т.п. »

І ОТГ , і інші реформи це тільки перші кроки , але без них здвигу не буде . Потрібно просто визнати що при гарному збігу обставин ми років через 20 станемо бідненькою европейською країною . Але европейською а не азіатською губернією Руского мира
43. Седой / 16 грудня 2017, 15:16
в смысле комменты
44. Адекватник / 16 грудня 2017, 15:43
38.don
«Я кожен рік насажую дерева»

Ага, так ти лісником робиш, то тобі не погано й живеться.
45. don / 16 грудня 2017, 15:52
44.Адекватник
«ти лісником робиш»

Дома садок насажую, чи не можна?
41.Ltava
«ті хто очікує від майдану змін на покращення самі на майдани не ходили і вкладу в покращення не роблять :))»

Це точно
46. земеля / 16 грудня 2017, 15:52
42.Ltava
« Потрібно просто визнати що при гарному збігу обставин»


Толково пишешь, твои слова бы да богу ...... если бы не если. Но прошло уже 25 лет а "гарного сбигу" все нет и нет, и это факт. И ждать сколько лет? Но его -сбигу- и не будет пока не будет собственного производства и с.хозяйства, сколько бы мы тут не говорили. Да положительные сдвиги есть, но они мизерные. Но если бы не сделали дорог, фонтанов, парки и качели то тогда был бы полный ..... Хотя то что они сделали это не одолжение а святая постоянная обязанность влады, а теперь Доном преподносится как какой-то героизм. С другой стороны поставь хоть 100 Донов, Седых, Земель и др. умников кардинально все равно ничего не произойдет, ибо все зависит от самых верхов. По определению не может быть чтобы в стране было плохо, а в отдельно взятых Кобеляках и Санжарах было все супер-пупер.
47. Ltava / 16 грудня 2017, 15:54
44.Адекватник
«Ага, так ти лісником робиш,»

Він саджає а не рубає :))
48. Адекватник / 16 грудня 2017, 15:57
39.Седой
«Не может быть! Пойду, проверю сам.

Коммены в студию, плз!»

"Раніше я встану, труси підтягну.
Досить майданів - піду на війну.
Друзів в підворітті конвой відловив.
А я ж добровільно - адже я ж деб.Ил.
Я хату покину.., піду воювати...
Щоб землю в Донбасі Обамі віддати.
Щоб жид Порошенко, вбивця і гад
В кишеню засунув іще міліард.
Не плачте, маман, проклинаючи долю
Йдіть, замість мене, майданить за волю
І хоч важко вам, скачіть ще вище
Що Путин «х-ло» кричіть голосніше
Адже якщо дружно усім нам скакати
Те швидше Україна почне "процвітати".
49. Ltava / 16 грудня 2017, 16:01
46.земеля
« По определению не может быть чтобы в стране было плохо, а в отдельно взятых Кобеляках и Санжарах было все супер-пупер.»

Якщо не буде добре в окремо взятих не буде взагалі ні де , не применшуйте свої можливості і свою відповідальність . Це таке собі дитяче бажання звернути все на чужого дядю а самому під ковдрою заховатися . І своє виробництво і свій бізнес робити треба самому а не чекати що хтось подасть усе на блюдечку. так само і влада . віддаєш владу за гречку і 200 гривень не пиняй на неї . хто тобі заплатив той на себе і працюватиме . Про місцеву владу окрема розмова . цеж треба такими родитися і вирости щоб радіти коли твої податки ( гроші забрані у тебе ) профукують . повний мандец :))
50. Ltava / 16 грудня 2017, 16:03
45.don
« чи не можна?»
Ви поки не скажите що всі падлюки і жиди доброго слова від Адекватного не почуєте:))
51. Адекватник / 16 грудня 2017, 16:17
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
40.Ltava
«Практично немає нічого щоб його не можна було б обхаяти »

Ти впять «філософію» розводиш. Все пізнається в порівнянні. До майдану точно не було війни, а ти про це чомусь забуваєш і «грузиш» тут про якісь дороги і т.п.
"Данные евростата. Процент людей живущих за чертой бедности
1.Англия – 8%
2.Германия – 10%
3. Россия – 13%
4.Франция – 17%
5. США – 23%
6. Испания – 25%
7. Греция – 46%
8. Украина – 80%"

"- Що ви робите?
- Будуємо майбутнє.
- А чому із дірьма?
- О пля, ще один ватник приперся."
«Україна ніколи не позбудеться критичної маси іді.отів серед населення. Вся історія країни це приклади того коли придурки своїми силами заганяли себе і інших у ярмо»
52. Адекватник / 16 грудня 2017, 16:33
45.don
«Дома садок насажую, чи не можна?»

Та можна і нужно, от тільки скільки у тебе того садка, що ти кожен рік його сажаєш?
53. Ltava / 16 грудня 2017, 17:33
51.Адекватник
« Процент людей живущих за чертой бедности»
На ринок завтра сходіть , подивіться на цих голодаючих :))
50.Ltava
««Україна ніколи не позбудеться критичної маси іді.отів серед населення.»

Ну не будьте до себе такі суворі :)) Хоча твердження самокритичне :))
54. don / 16 грудня 2017, 19:39
52.Адекватник
«от тільки скільки у тебе того садка, що ти кожен рік його сажаєш?»

По 3-5 деревин саджаю в рік то у себе, то у батьків, то у тьощі, були б сажанці, то більше садив

52.Адекватник
«На ринок завтра сходіть , подивіться на цих голодаючих :))
50.Ltava»

Авто не реально в неділю припаркувати біля ринку. А ще кажуть погано живемо, довели людей до зубожіння, ціна на бензин менша чим при Янику, в доларах конєшно
55. земеля / 16 грудня 2017, 20:19
54.don
«, ціна на бензин менша чим при Янику, в доларах конєшно»


Ты еще в китайских юанях и монгольских тугриках сравни.
56. don / 16 грудня 2017, 23:00
То ж як свою пенсію до тугриків прирівнюватимеш, то й бензин по курсу порахуємо
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації