Вхід | Реєстрація

У Нехворощі обікрали будинок на 50 тисяч

У Нехворощі обікрали будинок на 50 тисяч

Минулого тижня у Новосанжарському районі сталося 15 злочинів, за якими порушили кримінальні справи. Найчисленніші правопорушення — крадіжки. Найбільше їх сталося в Нехворощі.

 

У Нехворощі крали курей, долари та золото

4 грудня злочинець відкрив сарай, що належить мешканці Нехворощі громадянці М. (1940 року народження), і викрав двох гусей, трьох курей та газовий балон.

Цього ж дня у Лівенському з будинку місцевого жителя викрали 640 гривень. Поліцейські розкрили крадіжку по «гарячих слідах». За підозрою у скоєнні злочину затримали раніше засудженого місцевого жителя, 1983 року народження.

5 грудня у Руденківці вночі вкрали чотири стовпчики з подвір’я одного із домогосподарств, чим завдали власнику збитків на суму 1000 гривень. Скоїв крадіжку 27‑річний місцевий житель, раніше вже засуджений за аналогічні злочини.

6 грудня сталася іще одна крадіжка в Нехворощі. У будинку місцевого жителя, 1958 року народження, розбили вікно та викрали комп’ютер і насос, чим завдали збитків на 3000 гривень. Незабаром поліцейські відшукали крадія. Ним виявився місцевий житель, 1989 року народження.

7 грудня у мешканця Нехворощі вкрали плиту пічного опалення та соковитискачку «Сатурн». Того ж дня у іншого жителя села вкрали 2 алюмінієвих бідони та 2 миски. Як з’ясували поліцейські, ці крадіжки скоїв вищезазначений житель села, 1989 року народження, раніше вже судимий.

А от найбільшу за сумою завданих збитків крадіжку поліцейським поки що розкрити не вдалося. 8 грудня від жителя Нехворощі, 1964 року народження, надійшла заява про скоєння крадіжки. Невідомі віджали пластикове вікно будинку і вкрали 26 000 гривень, 700 доларів США та дві золоті каблучки. Усього потерпілому завдали збитків на суму понад 50 000 гривень.

 

Чужий «Електронний гаманець»

Стався за тиждень один випадок шахрайства. 39‑річному новосанжарцю зателефонували на мобільний та запропонували підключити послугу «Електронний гаманець»: нібито для безпечних покупок через мережу Інтернет. Чоловік погодився на пропозицію шахраїв і незабаром втратив 1100 гривень, які перерахував на щойно відкритий рахунок.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2017, 11:21 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації