Вхід | Реєстрація

Майстерня Діда Мороза відчинила свої двері в Кременчуцькій виховній колонії

Майстерня Діда Мороза відчинила свої двері в Кременчуцькій виховній колонії

14 грудня 2017 року,  напередодні Новорічних та Різдвяних свят, у державній установі «Кременчуцька виховна колонія» відчинила свої двері майстерня Діда Мороза.

Творчості юнаків немає меж. Керівники гуртків «Творчість» вчитель математики Тетяна Пустовіт, «Чарівні намистинки» вчитель української мови Світлана Голєшева, та «Розмаїття» директор школи Клавдія Скоробагатько  провели  майстер-клас серед юнаків  «Краса новорічної сніжинки». Хлопці захопилися різанням сніжинок і прикрасили чарівними гірляндами приміщення. Навчилися виготовляти в техніці паперової пластики та орігамі кілька видів многогранників, котрими прикрасили ялинку в школі. Всюди розмістили чудові ангелочки, ялинки, виготовлені в техніці паперової пластики з поєднанням новорічних іграшок, незвичайні білі сніговички, зроблені в панчішній техніці. Вишивки бісером привертають увагу кожного. А Снігуронька, виготовлена з підручного матеріалу, стане чудовою прикрасою свята. В малюнках юнаки зобразили чарівну зимову природу та казкових новорічних персонажів.

«Новорічна атмосфера панує в установі. Казкова музика створює святковий настрій. Юнаки, хоча вже і дорослі, але по-дитячому чекають дива від Діда Мороза», - зазначив начальник колонії Олександр Сайко.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації