Вхід | Реєстрація

Кредит готівкою від UkrSibbank: легко брати, ще легше віддавати

Кредит готівкою від UkrSibbank: легко брати, ще легше віддавати

Фактично кожна сучасна історія успішного бізнесу розпочинається словами: "а потім я взяв кредит і розпочав втілювати в життя задумане". Справді, більшість успішних людей не оминула така участь. Часи, коли позику без жодних застав і розписок дають друзі, давно вже минули. Та й достовірно ніхто не може сказати, чи були вони взагалі ті часи. Тому у випадку, коли вам терміново потрібні кошти, найкращий спосіб їх отримати — це кредит готівкою від UkrSibbank. Для того, щоб дізнатись усі деталі, навіть не потрібно виходити з дому. Достатньо лише перейти за посиланням https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/credits/consumer_cash_loan/

 

Потрібні кошти — отримуй до 150 000 гривень готівкою

Уявіть, усього лише за півгодини при потребі клієнт UkrSibbank може отримати до 150 тисяч гривень. Кредит розраховується до 60 місяців. Тобто, віддавати не потрібно за рік чи два. Для цього у вас буде цілих п’ять років. При оформленні кредиту вам не потрібна застава і поручителі. Протягом усього строку діє фіксована відсоткова ставка. У будь-який зручний для себе час клієнт може отримати повну і вичерпну інформацію про комісію, відсотки і кредитний залишок. Крім того, вам не доведеться платити відсотки, якщо отримана сума кредиту буде повернута в повному обсязі протягом двох тижнів. Золоте правило: достроково погасив — комісія не сплачуєш.      

Подати заявку на оформлення кредиту можна відразу кількома способами. По-перше, залишити повідомлення онлайн на сайті https://my.ukrsibbank.com/ua. По-друге, зателефонувати з мобільного за номером 729. По-третє, безпосередньо звернутись у відділення UkrSibbank. По-четверте, це можна зробити в гіпермаркетах Епіцентр та Comfy.

 

Кредит — це не вирок, а дружня допомога

У житті досить часто бувають випадки, коли кошти потрібні терміново. У магазині побутової техніки проходить акція: купуєш дві одиниці товарів, а третю отримуєш у подарунок. Ви б із задоволенням придбали новий телевізор і холодильник, а пральну машину отримали в якості бонусу. Та, на жаль, коштів вистачає лише на щось одне. Саме в такому випадку на допомогу прийде кредит від UkrSibbank. Тим паче, що за два тижні ви отримаєте заробітну платню і зможете негайно погасити його. Нагадуємо, без жодної переплати.

Інший випадок. Ви кілька років збираєте кошти на автомобіль вашої мрії. Аж раптом автосалон оголошує, що розпочались новорічні знижки і авто можна придбати на 20 відсотків дешевше. Хто допоможе? Звичайно, UkrSibbank. Кредит ви зможете погасити протягом п’яти років, при цьому вже їздити на власному транспортному засобі.

Насправді, у житті бувають різні випадки, коли без фінансової допомоги людина не може владнати свої проблеми. І майже в кожному з них UkrSibbank протягне руку допомоги. Варто лише звернутись.

Головне, пам’ятайте, що кредит готівкою від UkrSibbank: легко брати, ще легше віддавати.


Автор: Ігор Бабаєв
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 грудня 2017, 12:06 | Полтавщина | Фінанси
1. Nasida / 5 серпня 2018, 11:34
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації