Вхід | Реєстрація

Нова «зірка» на політичній сцені

Нова «зірка» на політичній сцені

Таким сміливо можна називати жителя Бутенок Павла Гунжеля. На думку редакції, він претендує одразу на два титули в номінаціях «Політик року» та «Опозиціонер року».

Оскільки вибори на посаду голови об’єднаної Бутенківської громади Павло Олександрович все ж програв Миколі Скрильнику, то політиком року є таки Микола Володимирович. Але цей факт не применшує успіху, якого протягом року на політичній сцені досяг скромний підприємець із Бутенок.

І якщо переглядати досить куций список потенційних домінантів на звання головного опозиціонера Кобеляцького району, то тут Павло Гунжель знаходиться поза конкуренцією. Він уже давно і системно опонує Миколі Скрильнику, який керує Бутенками багато років поспіль. До чеснот Гунжеля можна віднести той факт, що він не приховує того, що хоче стати керівником Бутенківської громади. І це — добре. У принципі, це є абсолютно нормальним явищем, коли опозиціонер сам прагне стати владою. Це краще, аніж приховувати свої наміри демагогічними лозунгами про боротьбу за права трудящих. Трудящі, які ще вірять у те, що хтось прийшов у цей світ виключно для того, аби боротися за їх права, звичайно, ще залишилися. Але з кожним роком їх стає все менше. І тому їм краще прямо обіцяти щось матеріальне. Земельні ділянки приміром.

Можна не сумніватися у тому, що, не облишивши намір таки виграти вибори в Бутенках, Павло Олександрович і його однодумці не дадуть спокійно спочивати на лаврах Миколі Володимировичу. І це — добре, передусім, для самої громади. Гунжель контролюватиме кожен крок влади, а Скрильник намагатиметься робити все більше і більше для підняття свого авторитету.

Щоправда, залишається небезпека того, що бутенківські опозиціонери заграються у політику і не дадуть владі приймати навіть потрібні рішення. Але це — малоймовірно.

Якщо згадувати інших людей, які опонували владі, то тут вистачить пальців однієї руки. У Біликах — це громадський активіст Лідія Чернига. Інколи — колишній секретар ради Наталія Левонтівцева. А ось ціла плеяда активістів, які гучно і результативно заявили про себе під час протистояння з свинокомплексом, кудись зникла. Точніше, люди то залишились, вони — живі й здорові. Але їх активність різко пішла на спад.

У Кобеляках із опозиціонерів можна згадати хіба що …Тамілу Шевченко. Дивно, але — факт. Голова райдержадміністрації, крім цього, є ще й депутатом міськради. І там постійно опонує діючому міському голові Олександру Копельцю. А одного разу колеги навіть підтримали саме Шевченко, а не Копельця. Що є унікальним явищем для депутатського корпусу міськради. Там, як правило, спостерігається однозначний «одобрямс». Що цікаво — ще з часів Олександра Ісипа. Керівник змінився, а «одобрямс» залишився.

Отже, Гунжель — «зірка». Ще можна згадати Чернигу і Шевченко. А інші або всім задоволені, або не хочуть у владу.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2017, 10:17 | Кобеляки | Політика
1. Ltava / 18 грудня 2017, 13:18
" А інші або всім задоволені, або не хочуть у владу. " А це точно одне і теж ? Незадоволені тільки ті хто хоче у владу ? Тю:))
2. Чудо Юдо / 19 грудня 2017, 14:46
1.Ltava
« А це точно одне і теж ? Незадоволені тільки ті хто хоче у владу ? Тю:))»

Та ні, там же пишетьсь "або, або".
Чіпляються до влади нинішньої або ті люди, які чимось незадоволені, або ті, хто хоче стати самі владою.
От автор і зробив висновок... Раз мовчать, значить всім задоволені.
3. Ltava / 20 грудня 2017, 06:21
2.Чудо Юдо
« Раз мовчать, значить всім задоволені.»

Або не надіються на результат , та найчастіше усим до .......... і проблеми і результати :))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації