Вхід | Реєстрація

До зими готові

До зими готові

У селищній раді відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ на НС) з питань готовності до роботи під час зимового періоду 2017–2018 років.

На нараді були присутні директори товариств, керівники фермерських господарств, КП «Царичанське ВО ЖКГ», КП «Факел», райавтодору, начальники відділів благоустрою сіл громади.

У ході засідання присутні обговорювали наявність посипних матеріалів для доріг, пального, а також готовність спеціалізованої техніки до роботи у критичний час. Голова комісії Геннадій Сумський доручив відділу ЖКГ громади закріпити за товариствами, підприємствами, фермерськими господарствами вулиці з метою очищення дорожної смуги від снігу та льоду.

У разі снігопадів та ожеледиць усі комунальні підприємства громади та фермерські господарства готові надати снігозбиральну техніку. Будуть задіяні два нових «ВОВКАТи» (бобкати — міні-навантажувачі), екскаватор «Хюндай» (ВОЖКГ), трактор МТЗ, грейдер, 3–4 спецмашини, трактор (дорожний відділ) та інша снігозбиральна техніка управління зрошувальних мереж, КП «Факел» тощо. У громаду завезено близько 220 тонн посипного матеріалу, із них 10 тонн солі, 120 тонн піску, 30 тонн гранвідсіву.

Згідно «Правил благоустрою» громади, керівники підприємств, організацій, власники приватних будинків, магазинів, мешканці багатоповерхових будинків повинні забезпечувати очищення прибудинкових та прилеглих територій від снігових заметів власними силами. Геннадій Сумський наголосив на тому, що лише спільними зусиллями, домовленістю та розумінням можна забезпечити стабільне проходження зимового періоду.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2017, 16:47 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації