Вхід | Реєстрація

У Лубнах нетверезий водій легковика «в’їхав» у маршрутку

У Лубнах нетверезий водій легковика «в’їхав» у маршрутку

Подія сталася 16 грудня на одній із центральних вулиць міста. Водій автомобіля «Фольцваген Кадді» здійснив зіткнення з автобусом «Рута», що перевозив у салоні пасажирів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження та були доставлені на лікування до Лубенської міської лікарні. Наразі стан здоров’я обох задовільний. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Водія «Фольцваген» поліцейські доставили також до приймального відділення лікарні для проходження медичного освідування на встановлення ступеню алкогольного сп’яніння. На водія складено адміністративний протокол за порушення вимог ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані сп’яніння).

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження, в рамках якого триває досудове слідство.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2017, 12:06 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації