Вхід | Реєстрація

Правоохоронці спілкувалися із учнями Кобеляцького навчально-виховного комплексу

Правоохоронці спілкувалися із учнями Кобеляцького навчально-виховного комплексу

Із профілактичною та профорієнтаційною лекцією до школярів завітали дільничний офіцер поліції Сергій Климань та прокурор місцевої прокуратури Світлана Полонська.

Правоохоронці впевнені, що профілактика – кращий спосіб попередження скоєння злочинів, особливо, якщо йдеться про підростаюче покоління.

Сергій Климань акцентував увагу школярів на видах відповідальності неповнолітніх за вчинення злочинів та відповідальності батьків за невиконання батьківських обов’язків.

Поліцейський також роз’яснив про негативні наслідки вживання спиртних напоїв, наркотиків та паління. Дільничний офіцер звернув увагу учнів на поведінку у школі, необхідність відвідування уроків та недопущення пропусків без поважних причин.

Світлана Полонська коротко розповіла дітям про роботу прокуратури в цілому. Зазначила, що найпоширенішим злочином серед підлітків є крадіжки, і найчастіше вони скоюються необдумано та спонтанно.

— Тому перш ніж зробити протиправний вчинок, добре подумайте про його наслідки, – наголосила прокурор.

Під час зустрічі діти із задоволенням слухали правоохоронців та задавали питання, брали активну участь у обговоренні всіх тем, а також пообіцяли дотримуватись порад, які почули цього дня.


Автор: За інформацією Кобеляцького відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2017, 14:35 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації