Вхід | Реєстрація

Увага! На вулиці Шевченка, біля Приватбанку – величезна яма

Увага! На вулиці Шевченка, біля Приватбанку – величезна яма

Про це редакцію повідомив один із жителів Кобеляк. Його дружина, керуючи власним автомобілем, ледве не провалилася у діру в асфальті, глибиною майже метр. Яма виникла на проїжджій частині поряд із ПриватБанком та аптекою «Руан».


Як стало відомо редакції, працівники поліції напередодні зверталися до комунальників із попередженням про потенційну небезпеку, яка може виникнути. У цьому місці рух транспорту завжди пожвавлений. Чимало автомобілістів тут паркують свої транспортні засоби.

Та, не дивлячись на попередження, вчасного реагування не було. І ось у вівторок 19 грудня асфальт таки провалився. Один із працівників «ЕХО» почав телефонувати керівникам комунальної служби та «Полтававодоканалу». Адже була версія, що асфальт провалився в місці, де знаходиться каналізаційний колодязь.

Першими приїхала працівники «Полтававодоканалу». Вони заперечили наявність саме їх об’єктів у місці, де з’явилася злощасна яма. Тоді був зроблений дзвінок міському голові Олександру Копельцю. Олександр Олександрович відреагував дуже швидко. Через кілька хвилин на місце події приїхав сам Копелець, пізніше — керівник «Міської сервісної служби» Василь Фещенко. Вони пообіцяли вжити термінових заходів для безпеки автомобілістів і пішоходів. Яму засиплять. А новий асфальт на неї покладуть уже навесні.

 

P.S. Буквально за півгодини яму засипали


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2017, 15:45 | Кобеляки | Цікаве


1. КАМаз / 19 грудня 2017, 17:09
Керівництво Полтававодоканал дурня ліплять, прям під ямою проходить каналізаційний колектор, а яма там вже не перший рік провалюється. Більш за все на тому місці прорив каналізаційного колектору, грунт вимивається в колектор, потрібно ліквідовувати прорив, а не засипати.
2. Седой / 19 грудня 2017, 20:53
Спасибо яме и Филоненку - хоть на Кобеляки посмотреть, ностальгирую :))
3. земеля / 19 грудня 2017, 21:04
Краткость сестра таланта. Мне понравился репортаж. Главное что в итоге быстро засыпали. Сам как то был в подобной ситуации. Не дай бог. Врагу не пожелаю. Игорю спасибо, побольше бы таких репортажей.
4. Ltava / 20 грудня 2017, 06:18
3.земеля
«Игорю спасибо, побольше бы таких репортажей.»

Ага , де бистро яму засипають :))
5. Чудо Юдо / 21 грудня 2017, 08:36
Картина ясна - дорожники сказали "то не моє", водоканалівці повторили за ними "то не моє".
Всі благополучно роботу із себе скинули і склали лапки, як і водиться.

Діло пішло, тільки коли втрутилися журналісти і мер дав пинка під зад. Тоді вже хочеш - не хочеш, а щось робити прийшлося.
Тільки от засипана яма через місяць-другий знову провалиться. Знову мера з чарівним копняком викликати? І так за кожною ямою?
6. Ltava / 21 грудня 2017, 12:33
5.Чудо Юдо
« Знову мера з чарівним копняком викликати?»

А не треба викликати , це його робота , прямий обов"язок . А то все мендальки роздає :))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації