Вхід | Реєстрація

Привітання та подарунки від Святого Миколая для дітей навчально-реабілітаційного центру

Привітання та подарунки від Святого Миколая для дітей навчально-реабілітаційного центру

Пора зимових свят по-своєму чарівна для кожної дитини. І розпочинається вона саме у День Святого Миколая, коли діти чекають здійснення своїх мрій та побажань, адже в Україні Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей.

Звичайно, кожна дитина чекає на ту мить, коли наступає свято і Святий  Микола Чудотворець приносить малечі солодощі тому за доброю традицією в День Святого Миколая з солодкими подарунками до дітей Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру завітали та привітали їх зі святом начальник Кобеляцького відділу поліції Володимир Федан, голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла Шевченко та депутат обласної ради Микола Жук.  Гості подарували дітям солодкі подарунки та побажали успіхів у навчанні, цікавих занять, вірних товаришів, міцного здоров'я та мирного неба над головою.

Діти в свою чергу віддячили гостей теплим прийомом та влаштували святковий концерт, порадувавши присутніх веселими піснями, віршами та танцями.


Автор: За інформацією Кобеляцького відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2017, 17:40 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації