Вхід | Реєстрація

За звання «Красуня Полтави» змагалась кобелячанка

За звання «Красуня Полтави» змагалась кобелячанка

16 грудня в Полтаві відбувся фінал щорічного конкурсу краси, де обрали найвродливішу дівчину обласного центру. Серед чотирнадцяти конкурсанток була кобелячанка Владислава Ващенко.

Влада — студентка Полтавського базового медичного коледжу, співпрацює з модельними агентствами, бере участь у фотосесіях та показах мод.

— Я вже вдруге участую в конкурсі «Красуня Полтави», — говорить дівчина. — У 2015 році на одному з міських свят до мене підійшов продюсер конкурсу Володимир Ромаскевич і запропонував подати свою кандидатуру. Я спробувала і пройшла відбір. Тоді було 22 претендентки на корону. Мені присудили титул «Міс посмішка». Стати учасницею в цьому році знову запросив Ромаскевич.

На 29‑й дівочий конкурс подали тридцять заявок. Спершу учасницям необхідно було пройти відбірковий тур, після якого до фіналу пройшли чотирнадцять. Півтора місяці красуні готувались до своїх виступів.
І от 16 грудня в обласному музично-драматичному театрі імені Гоголя відбувся фінал «Красуня Полтави — 2017».

— Головна тема — «Жінка і мистецтво», — пояснює Влада, — тому всі завдання мали максимально їй відповідати. Головою журі був заслужений художник України Микола Підгорний. Конкурс тривав більше трьох годин. Програма складалась із шести етапів. Ми виходили на сцену в образах муз, одягнені в довгі білосніжні туніки. Демонстрували вечірні сукні від партнерів заходу. Змагались у хореографії. Також дефілювали в купальниках.

За свої таланти кобеляцька красуня отримала два титули: «Міс усмішка» та «Міс чарівний стан».
Учасниці отримали призи від організаторів і партнерів конкурсу. Серед них були золоті та срібні прикраси, фотосесія та одяг. Міський голова Олександр Мамай подарував усім учасницям путівки на триденну екскурсію до Львова.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2017, 18:23 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації